Socrate ERP, noi oportunitati de dezvoltare pentru companiile din Romania

20 ianuarie 2017

Inceputul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor anului ce a trecut si pentru planificarea activitatilor de anvergura pentru anul in curs. Pentru toti este un moment propice pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a functionat si ce nu, dar si pentru a planifica resursele in concordanta cu obiectivele de business.

 Socrate ERP, noi oportunitati de dezvoltare pentru companiile din Romania

Inceputul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor anului ce a trecut si pentru planificarea activitatilor de anvergura pentru anul in curs. Pentru toti este un moment propice pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a functionat si ce nu, dar si pentru a planifica resursele in concordanta cu obiectivele de business.

Socrate ERP va ofera instrumentele de analiza si control de care aveti nevoie ca sa cresteti potentialul si performanta in business.  Beneficiati astfel de capacitatile extinse de gestiune si analiza ale solutiei Socrate ERP & CRM & BI, utilizata de nume precum Jidvei, RDS&RCS, F64, Caussade Semences Est Europa, C.C.C. Kronstadt, Mediclim, Oil Terminal, Rio Bucovina, Alcedo sau Domeniile Tohani.

Doar anul trecut, celor peste 200 de clienti existenti li s-au alaturat nume importante precum Rampad, Rock Star Construct, Largo, Fidelio Farm, Anylan, Erebus Tehnics, Printeon KFT, Key Account Consulting, Alessia Advising, EKR, Toyo Motor Center, Agropec Dionis sau Benaza.

Doriti sa fiti mai eficienti si sa va bucurati de toate functionalitatile si avantajele unei solutii integrate?  Creati un cont Socrate pana in 31.01.2017 si beneficiati de 3 luni gratuite in cazul achizitionarii unui abonament pana in 28.02.2017.

Solutia Socrate ERP & CRM & BI a continuat sa se dezvolte si sa se specializeze pe domenii de activitate, noi functionalitati fiind incluse pentru distributie, constructii, agricultura si servicii profesionale.

Am extins solutiile implementate la clienti deja existenti precum Jidvei, RDS&RCS, F64, cu raportari inteligente (BI), solutii de salarizare (SocrateSalarii), gestiune de depozit, integrari cu comert online.

Impreuna cu partenerul nostru Wisoft Professional Services am dezvoltat cel mai inovativ sistem de gestiune a depozitelor in cloud, FluxVision.

Am adus in echipa BITSoftware specialisti cu experienta in implementare, dezvoltare si suport tehnic si am continuat sa crestem organic, asa cum ne-am propus de la bun inceput. Am intalnit oameni noi, cu idei si multa energie, care au dezvoltat si continua sa dezvolte afaceri minunate la randul lor.

Si nu in ultimul rand, am ramas fideli misiunii BITSoftware stabilita acum 23 de ani: sa ne dedicam dezvoltarii de solutii din ce in ce mai bune si mai inteligente care sa ajute clientii si partenerii sa-si gestioneze afacerile eficient, intr-un mod armonios, intr-un cadru de prosperitate mutuala.

BITSoftware

Cu peste 26 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 300 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si construc...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

O nouă funcționalitate din Bitdefender BOX asigură intimitate totală utilizatorilor de asistenți personali

Bitdefender introduce o nouă funcționalitate în soluția de securitate pentru dispozitive inteligente, Bitdefender BOX, capabilă să oprească temporar asistenții personali din locuințe.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs, un catalizator al inovației la nivelul mediului antreprenorial emergent din România

Conform statisticilor realizate de către Comisia Europeană, România înregistrează o performanță a inovării sub media înregistrată la nivelul Uniunii Europene, ceea ce o plasează în categoria țărilor cu un nivel modest de inovare [1]. Cu toate acestea, România ocupă o poziție competitivă în ceea ce privește exportul de produse tehnologice avansate [...

Citește tot arrow_forward

Studiu Revolut: Mai puțin de jumătate dintre tinerii români economisesc lunar, iar 61,45% își fac griji cu privire la viitorul lor financiar

Revolut a analizat obiceiurile de economisire ale tinerilor din România și din alte țări europene în cadrul unui studiu desfășurat pe un eșantion de peste 11.000 de respondenți, dintre care 3000 de români. Datele rezultate relevă faptul că 47.57% dintre tinerii români cu vârsta cuprinsă între 18 și 38 de ani economisesc în mod constant, în...

Citește tot arrow_forward