Soft1 Cloud ERP: soluția aleasă de Calif pentru a-și condimenta rețeta succesului

24 iunie 2015

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, implementează soluția Soft1 Cloud ERP în cadrul Calif, una dintre cele mai prolifice IMM-uri din București și primul Kebab Boutique din România. 

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, implementează soluția Soft1 Cloud ERP în cadrul Calif, una dintre cele mai prolifice IMM-uri din București și primul Kebab Boutique din România

Rețeta succesului Calif, în termeni de monitorizare continuă a calității produselor, modelare a cererii și planificare a comenzilor, va beneficia de un plus de eficiență cu Soft1 Cloud ERP, soluție premiată și recunoscută la nivel internațional, optimizată în totalitate pentru operarea în Cloud.

Prin implementarea Soft1 Cloud ERP, Calif vizează optimizarea costurilor, monitorizarea continuă a calității produselor și materiilor prime, fluidizarea vânzărilor și a lanțului de aprovizionare, programarea achizițiilor de materii prime în conformitate cu planificarea producției, precum și gestionarea eficientă a stocurilor. Mai mult, Calif va beneficia de creșterea mobilității angajaților, prin aplicațiile mobile încorporate în Soft1, care permit introducerea de informații cheie direct din tablete și smartphone-uri.

“Calif este unul dintre cele mai progresive și vizibile branduri de la această oră din București și suntem fericiți să îi avem în portofoliul nostru de clienți. Suntem încrezători că vom juca un rol important în evoluția sa. Soluția propusă, Soft1 Cloud ERP, asigură o eficiență sporită și presupune o investiție financiară redusă. Întrucât Calif activează într-o industrie în care evidența stocurilor și a calității are o importanță deosebită, compania a ales modulele care vor contribui substanțial la maximizarea performanțelor pe toate planurile”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

“Unul dintre motivele pentru care am ales soluția propusă de SoftOne a fost faptul că ne oferă o variantă complet optimizată în Cloud, extrem de flexibilă, care integrează pe o platformă unică toate activitățile noastre specifice. Suntem convinși că soluția Soft1 Cloud ERP este potrivită pentru orice companie, indiferent de dimensiune și de complexitatea activității și că ne va spijini în mod real strategia de a îmbunătăți experiența clienților noștri”, a declarat Irinel Moise, COO Calif Kebab Boutique.

Implementarea soluției Soft1 Cloud ERP este realizată împreună cu partnerul SoftOne, Soft Tehnica. SoftOne România are în prezent o rețea dezvoltată de parteneri în toată țara, cu expertiză în vânzarea și implementarea aplicațiilor Soft1. La nivel național, strategia companiei din acest an este de a-și dubla rețeaua de parteneri, pentru a fi prezentă în toate județele.

Soft1 Cloud ERP folosește cele mai avansate tehnologii în Cloud, beneficiind de avantajele oferite de platforma Windows Azure, care asigură maximum de disponibilitate și securitate. Soft1 Cloud ERP este disponibilă în regim de abonament și nu necesită investiții suplimentare în software, licențe de baze de date sau hardware.

Soft1 ERP este singura soluție de business din România care funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, și care poate fi 100% personalizată. Soluția contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operaționale, printr-o interfață utilizator intuitivă, navigare facilă, funcționalități multiple, rapoarte operaționale și de analiză BI.

SoftOne Technologies și filialele sale au peste 14.000 de clienți, 300 de parteneri și peste 1.200 de instalări în Cloud. 

SoftOne Romania

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are b...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward