Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

26 iunie 2019

3 ediții încheiate ale unui eveniment creat cu și pentru pasionații de tehnologie par să fi fost doar “încălzirea” pentru cea de-a patra competiție de sailing Regatta IT.

Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

A pornit de la ideea de a oferi developerilor și mediului de business IT o altfel de interacțiune, o provocare la adrenalină, un plus de energie, o formă de cunoaștere și de autocunoaștere, așa cum nu a existat, până acum, într-un domeniu tehnic.

Departe de clădirile corporate și de agitația orașelor, de 3 ani, aproape 200 de programatori, manageri, specialiști HR și oameni de marketing din companii de IT acceptă provocarea de a fi parte dintr-o competiție de sailing, desfășurată la marina Limanu în week-end-ul 7-8 septembrie 2019. Deși conceptul evenimentului este unul relaxat, o comisie de arbitraj și un comitet de cursă veghează ca fiecare ediție a Regattei IT să se desfășoare conform unui regulament, iar cei mai buni să urce pe podiumul evenimentului.

Participanții sunt amatori, cei mai mulți dintre ei dobândind experiență strict prin participarea constantă la acest eveniment; tot ce contează este voia bună și spiritul de echipă. Primele echipaje înscrise reprezintă companiile: Zitec, Roweb, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline,  Softlead.

Ce facem, mai exact, la Regatta IT?
  • Participanții pot alcătui un echipaj de maxim 9 persoane, din cadrul companiei în care lucrează sau prin invitarea colaboratorilor, partenerilor sau clienților. Skipperul, cel care dă direcția în competiție, este asigurat de echipa Softlead, organizatorul evenimentului.
  • Timp de 2 zile, în perioada 7-8 septembrie 2019, în portul Life Harbour Limanu, începe un festival de sailing, bună dispoziție și socializare.
  • În cele 2 zile, participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni de training și de antrenamente pe apă (sâmbătă), urmate de competiția propriu-zisă, ce va avea loc duminică.
  • Întreaga competiție va fi monitorizată de comitetul de cursă, format din cei mai prietenoși arbitrii, de la Seanergya Academy, care vor aplica regulile oficiale de navigație și ne vor furniza rezultatele finale și echipajele premiate pe podium.
  • Competiția este una amicală, cu și pentru amatori. Deși avem echipaje care au descoperit yachting-ul prin edițiile anterioare ale Regattei IT, nu avem printre noi echipaje complete care să participe la competițiile naționale.

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare, companiile interesate pot  completa formularul de înscriere de aici sau pot trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Vreme excelentă, locație excelentă, curse frumoase, petrecere frumoasă, premii frumoase, oameni frumoși Ingredientele unei Regatte memorabile. O experiență de neuitat! Ionuț Gradinaru, Cisco Logicom Simina Sailing Team

Iată cum a fost la ediția de anul trecut:

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One versiunea 10, ce aduce nou clientul web?

Unul dintre avantajele versiunii 10 a SAP Business One este integrarea unui nou client web. SAP şi-a propus, de ceva vreme, să ofere utilizatorilor o experienţă unitară indiferent de dispozitiv: client desktop, client web sau aplicaţie mobilă. De aceea, în versiunea 10, clientul web a fost îmbunătăţit atât ca funcţionalităţi, cât şi ca ergonomie, cuvântu...

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward