Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

26 iunie 2019

3 ediții încheiate ale unui eveniment creat cu și pentru pasionații de tehnologie par să fi fost doar “încălzirea” pentru cea de-a patra competiție de sailing Regatta IT.

Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

A pornit de la ideea de a oferi developerilor și mediului de business IT o altfel de interacțiune, o provocare la adrenalină, un plus de energie, o formă de cunoaștere și de autocunoaștere, așa cum nu a existat, până acum, într-un domeniu tehnic.

Departe de clădirile corporate și de agitația orașelor, de 3 ani, aproape 200 de programatori, manageri, specialiști HR și oameni de marketing din companii de IT acceptă provocarea de a fi parte dintr-o competiție de sailing, desfășurată la marina Limanu în week-end-ul 7-8 septembrie 2019. Deși conceptul evenimentului este unul relaxat, o comisie de arbitraj și un comitet de cursă veghează ca fiecare ediție a Regattei IT să se desfășoare conform unui regulament, iar cei mai buni să urce pe podiumul evenimentului.

Participanții sunt amatori, cei mai mulți dintre ei dobândind experiență strict prin participarea constantă la acest eveniment; tot ce contează este voia bună și spiritul de echipă. Primele echipaje înscrise reprezintă companiile: Zitec, Roweb, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline,  Softlead.

Ce facem, mai exact, la Regatta IT?
  • Participanții pot alcătui un echipaj de maxim 9 persoane, din cadrul companiei în care lucrează sau prin invitarea colaboratorilor, partenerilor sau clienților. Skipperul, cel care dă direcția în competiție, este asigurat de echipa Softlead, organizatorul evenimentului.
  • Timp de 2 zile, în perioada 7-8 septembrie 2019, în portul Life Harbour Limanu, începe un festival de sailing, bună dispoziție și socializare.
  • În cele 2 zile, participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni de training și de antrenamente pe apă (sâmbătă), urmate de competiția propriu-zisă, ce va avea loc duminică.
  • Întreaga competiție va fi monitorizată de comitetul de cursă, format din cei mai prietenoși arbitrii, de la Seanergya Academy, care vor aplica regulile oficiale de navigație și ne vor furniza rezultatele finale și echipajele premiate pe podium.
  • Competiția este una amicală, cu și pentru amatori. Deși avem echipaje care au descoperit yachting-ul prin edițiile anterioare ale Regattei IT, nu avem printre noi echipaje complete care să participe la competițiile naționale.

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare, companiile interesate pot  completa formularul de înscriere de aici sau pot trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Vreme excelentă, locație excelentă, curse frumoase, petrecere frumoasă, premii frumoase, oameni frumoși Ingredientele unei Regatte memorabile. O experiență de neuitat! Ionuț Gradinaru, Cisco Logicom Simina Sailing Team

Iată cum a fost la ediția de anul trecut:

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Oracle ERP – digitalizare prin asistenți virtuali

Oracle ERP Cloud anunță extinderea tehnologiei AI, prin asistenți virtuali, în cadrul aplicațiilor enterprise, pentru a facilita interacțiunea dintre aplicațiile ERP și utilizatori.

Citește tot arrow_forward

Soluții cloud-to-cloud în agricultură: Climate FieldView pune datele științifice la dispoziția fermierilor

The Climate Corporation, divizia Bayer ce deține FieldView, platforma integrată de agricultură digitală lider în industrie, anunță un parteneriat încheiat recent cu CLAAS Telematics.

Citește tot arrow_forward