Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

26 Jun 2019

3 ediții încheiate ale unui eveniment creat cu și pentru pasionații de tehnologie par să fi fost doar “încălzirea” pentru cea de-a patra competiție de sailing Regatta IT.

Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

A pornit de la ideea de a oferi developerilor și mediului de business IT o altfel de interacțiune, o provocare la adrenalină, un plus de energie, o formă de cunoaștere și de autocunoaștere, așa cum nu a existat, până acum, într-un domeniu tehnic.

Departe de clădirile corporate și de agitația orașelor, de 3 ani, aproape 200 de programatori, manageri, specialiști HR și oameni de marketing din companii de IT acceptă provocarea de a fi parte dintr-o competiție de sailing, desfășurată la marina Limanu în week-end-ul 7-8 septembrie 2019. Deși conceptul evenimentului este unul relaxat, o comisie de arbitraj și un comitet de cursă veghează ca fiecare ediție a Regattei IT să se desfășoare conform unui regulament, iar cei mai buni să urce pe podiumul evenimentului.

Participanții sunt amatori, cei mai mulți dintre ei dobândind experiență strict prin participarea constantă la acest eveniment; tot ce contează este voia bună și spiritul de echipă. Primele echipaje înscrise reprezintă companiile: Zitec, Roweb, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline,  Softlead.

Ce facem, mai exact, la Regatta IT?

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare, companiile interesate pot  completa formularul de înscriere de aici sau pot trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Vreme excelentă, locație excelentă, curse frumoase, petrecere frumoasă, premii frumoase, oameni frumoși Ingredientele unei Regatte memorabile. O experiență de neuitat! Ionuț Gradinaru, Cisco Logicom Simina Sailing Team

Iată cum a fost la ediția de anul trecut: