Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

05 iunie 2020

Într-o perioadă în care companiile au nevoie de soluții personalizate pentru o digitalizare eficientă, Softlead extinde procesul de lead generation, oferind atât aplicații software enterprise, cât și acces la o gamă completă de servicii.

Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

Cum pot activa companiile software posibilitatea de a primi lead-uri pentru servicii?

  • Înregistrează-te în contul tău https://www.softlead.ro/login
  • Selectează secțiunea Servicii din meniul poziționat în partea stângă
  • Completează profilul de vendor cu informații complete referitoare la serviciile pe care le oferi.

 

Ce este important să ai în vedere?

Pentru a genera lead-uri, este foarte important să ai un profil 100% complet și actualizat. Asigură-te că ai introdus toate datele necesare și privește compania ta din perspectiva clienților tăi.

Astfel, culege review-uri, testimoniale și păreri reale de la clienții din portofoliul tău, pentru a forma prima părere autentică a potențialilor parteneri sau clienți.

Costuri asociate

Pentru că ne dorim să generăm cât mai multe lead-uri pentru compania ta, timp de o lună poți beneficia de acces nelimitat la secțiunea de servicii din cadrul platformei, pentru a completa toate datele necesare și pentru a distribui profilul către clienții care au fost mulțumiți de colaborarea voastră și sunt deschiși să împărtășească experiența voastră, prin platforma Softlead. 

  • Timp de o lună, singurele costuri pe care le vei avea vor fi cele de tip pay per lead, pentru fiecare oportunitate venită și deblocată de tine prin platforma Softlead.
  • Tot gratuit vei primi în această lună și consultanță în vederea creării contului de furnizor de servicii IT, având garanția răspunsului în maxim 3 ore.
  • Începând cu date de 5 iulie, pentru start-up-urile cu un singur serviciu oferit, vom menține gratuitatea, în timp ce companiile medii și mari vor putea alege unul dintre abonamentele lunare Softlead, ce vor include acest beneficiu.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward