Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

05 iunie 2020

Într-o perioadă în care companiile au nevoie de soluții personalizate pentru o digitalizare eficientă, Softlead extinde procesul de lead generation, oferind atât aplicații software enterprise, cât și acces la o gamă completă de servicii.

Softlead extinde procesul de lead generation pentru servicii IT

Cum pot activa companiile software posibilitatea de a primi lead-uri pentru servicii?

  • Înregistrează-te în contul tău https://www.softlead.ro/login
  • Selectează secțiunea Servicii din meniul poziționat în partea stângă
  • Completează profilul de vendor cu informații complete referitoare la serviciile pe care le oferi.

 

Ce este important să ai în vedere?

Pentru a genera lead-uri, este foarte important să ai un profil 100% complet și actualizat. Asigură-te că ai introdus toate datele necesare și privește compania ta din perspectiva clienților tăi.

Astfel, culege review-uri, testimoniale și păreri reale de la clienții din portofoliul tău, pentru a forma prima părere autentică a potențialilor parteneri sau clienți.

Costuri asociate

Pentru că ne dorim să generăm cât mai multe lead-uri pentru compania ta, timp de o lună poți beneficia de acces nelimitat la secțiunea de servicii din cadrul platformei, pentru a completa toate datele necesare și pentru a distribui profilul către clienții care au fost mulțumiți de colaborarea voastră și sunt deschiși să împărtășească experiența voastră, prin platforma Softlead. 

  • Timp de o lună, singurele costuri pe care le vei avea vor fi cele de tip pay per lead, pentru fiecare oportunitate venită și deblocată de tine prin platforma Softlead.
  • Tot gratuit vei primi în această lună și consultanță în vederea creării contului de furnizor de servicii IT, având garanția răspunsului în maxim 3 ore.
  • Începând cu date de 5 iulie, pentru start-up-urile cu un singur serviciu oferit, vom menține gratuitatea, în timp ce companiile medii și mari vor putea alege unul dintre abonamentele lunare Softlead, ce vor include acest beneficiu.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește tot arrow_forward

Buget 2021! Provocări, soluții, decizii corecte

Indiferent de metoda de abordare utilizată, prognozarea și stabilirea bugetului unei companii pentru exercițiul financiar 2021 este una dintre cele mai provocatoare sarcini în aceste zile. Bineînțeles, nimeni nu poate afirma, că până acum acest lucru a fost o joacă, însă în contextul evenimentelor anului 2020, multe dintre companii s-au văzut în situaț...

Citește tot arrow_forward