Softlead, invitat la Congresul Aniversar CECCAR 95 de ani - Despre aplicații software în contabilitate, parteneri de business versus funcții suport

17 septembrie 2016

Softlead, invitat la Congresul Aniversar CECCAR 95 de ani  - Despre aplicații software în contabilitate, parteneri de business versus funcții suport

Softlead, invitat la Congresul Aniversar CECCAR 95 de ani  - Despre aplicații software în contabilitate, parteneri de business versus funcții suport

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, CECCAR, construiește constant oportunități specifice dezvoltării profesioniștilor din domeniu, creând premise sustenabile mediilor de afaceri și creșterii economice ca participant activ. În cadrul Congresului anivarsar din acest an, în perioada 23-24 septembrie 2016, CECCAR va organiza o serie de paneluri și dezbateri ce vizează modalitățile de exercitare a profesiei de contabil în era digitală, ca răspuns al provocărilor și oportunităților existente, Softlead fiind invitat special pentru temele dedicate digitalizării industriei.

“Vom vorbi despre modul în care specialiștii în contabilitate se pot transforma în veritabili parteneri de business, lianți ai companiilor aflate la început de drum, așa cum sunt start-up-urile sau pentru acelea care au deja zeci sau sute de angajați, tranzacții, extinderi sau preluări. Mai mult decât atât, vom trece toate aceste aspecte prin beneficiile pe care le poate oferi digitalizarea și, în special, aplicațiile software existente pe piața locală”, Alexandra Roată, Softlead. Panelul este completat de PriceWaterHouseCoopers (PwC) – Valentina Radu - Director, Amalia Sterescu – CEO Outsourcing Advisors, Angela Manolache - Partener KPMG și Alexandru Bunea, Vicepreședinte CECCAR, moderator Anca Bogorin - CECCAR.

Congresul va viza și teme precum definirea tipologiei de profesioniști în raport cu era digitală, ca răspuns oferit tendințelor de inovare și de competitivitate, atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel public.

Printre speakerii invitați se numără: Theodor Stolojan, Deputat Parlamentul European, Petr Kriz, Președinte Federația Experților Contabili Europeni (FEE), Robert Aurelian Șova, Președinte CECCAR, Radu Dănăilă, Director Marketing, WinMENTOR, Valentin Mavrodin, Director General – Direcția de Trezorerie şi Contabilitate Publică, Ministerul Finanțelor Public.

 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward