Softlead oferă pachete de servicii de audit și consultanță gratuite companiilor care au în vedere achiziționarea și implementarea aplicațiilor software

13 iulie 2020

Industriile ce au întâmpinat un grad crescut de afectare în ultimele luni au abordat strategii de migrare către mediile online. Vorbim despre companiile active în comerțul electronic, servicii, producție, dar și nișe cu activitate specifică.

Softlead oferă pachete de servicii de audit și consultanță gratuite companiilor care au în vedere achiziționarea și implementarea aplicațiilor software

Softlead, cel mai important marketplace dedicat aplicațiilor software, cu peste 600 de aplicații incluse în platformă, oferă pachete de servicii de consultanță și audit companiilor care au în plan digitalizarea prin achiziția și implementarea aplicațiilor software.

Pachetul complet include un set de servicii utile în procesul dedicat definirii nevoii de transformare digitală:

  • Stabilirea obiectivelor de digitalizare
  • Analiza aplicațiilor folosite în prezent
  • Analiza proceselor interne a fluxurilor de lucru
  • Evaluarea bugetelor de costuri
  • Evaluarea resurselor necesare

Adaptarea politicilor de vânzare, de creștere a eficienței sau a productivității pot fi cuprinse sau pot fi 100% definite prin dezvoltarea unei aplicații software personalizată nevoilor sau prin achiziționarea unei soluții gata de a fi implementată și inclusă în fluxul de activități recurente ale companiei.

Peste 70% dintre companii nu aleg aplicația corectă în raport cu nevoile companiei

În industria software, se vorbește adesea despre eșecuri recurente ale implementărilor software, iar cele mai frecvente motive ce stau la baza acestor probleme se află alegerea companiei-implementator, a soluției care nu răspunde cerințelor clientului sau nu rezolvă, de fapt, problemele companiei, crescând inutil bugetele de digitalizare, fără a aduce un plus valoare dinamicii interne.

De aceea, Softlead oferă un set de pachete gratuite cu rol în identificarea ediu. Pentru a beneficia de acest pachet, companiile interesate pot trimite un e-mail pe soluțiilor software potrivite sau al gradului de digitalizare al companiei pe termen scurt și m adresa [email protected] sau pot completa formularul de aici!

Softlead a ajutat peste 10.000 de companii din România să aleagă aplicația software potrivită, oferind consultanță gratuită și acces la un set complet de programe informatice împărțite în categorii dedicate industriei de activitate și tipului de soluție tehnică vizat.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward