Softlead oferă pachete de servicii de audit și consultanță gratuite companiilor care au în vedere achiziționarea și implementarea aplicațiilor software

13 iulie 2020

Industriile ce au întâmpinat un grad crescut de afectare în ultimele luni au abordat strategii de migrare către mediile online. Vorbim despre companiile active în comerțul electronic, servicii, producție, dar și nișe cu activitate specifică.

Softlead oferă pachete de servicii de audit și consultanță gratuite companiilor care au în vedere achiziționarea și implementarea aplicațiilor software

Softlead, cel mai important marketplace dedicat aplicațiilor software, cu peste 600 de aplicații incluse în platformă, oferă pachete de servicii de consultanță și audit companiilor care au în plan digitalizarea prin achiziția și implementarea aplicațiilor software.

Pachetul complet include un set de servicii utile în procesul dedicat definirii nevoii de transformare digitală:

  • Stabilirea obiectivelor de digitalizare
  • Analiza aplicațiilor folosite în prezent
  • Analiza proceselor interne a fluxurilor de lucru
  • Evaluarea bugetelor de costuri
  • Evaluarea resurselor necesare

Adaptarea politicilor de vânzare, de creștere a eficienței sau a productivității pot fi cuprinse sau pot fi 100% definite prin dezvoltarea unei aplicații software personalizată nevoilor sau prin achiziționarea unei soluții gata de a fi implementată și inclusă în fluxul de activități recurente ale companiei.

Peste 70% dintre companii nu aleg aplicația corectă în raport cu nevoile companiei

În industria software, se vorbește adesea despre eșecuri recurente ale implementărilor software, iar cele mai frecvente motive ce stau la baza acestor probleme se află alegerea companiei-implementator, a soluției care nu răspunde cerințelor clientului sau nu rezolvă, de fapt, problemele companiei, crescând inutil bugetele de digitalizare, fără a aduce un plus valoare dinamicii interne.

De aceea, Softlead oferă un set de pachete gratuite cu rol în identificarea ediu. Pentru a beneficia de acest pachet, companiile interesate pot trimite un e-mail pe soluțiilor software potrivite sau al gradului de digitalizare al companiei pe termen scurt și m adresa [email protected] sau pot completa formularul de aici!

Softlead a ajutat peste 10.000 de companii din România să aleagă aplicația software potrivită, oferind consultanță gratuită și acces la un set complet de programe informatice împărțite în categorii dedicate industriei de activitate și tipului de soluție tehnică vizat.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward