Softlead Weekly News - 6 octombrie 2023

06 Oct 2023

Află care sunt cele mai importante noutăți din Industria software/IT, atât de pe plan local, cât și la nivel internațional. Un proiect special creat de Softlead.

Softlead Weekly News - 6 octombrie 2023

📍 România

  1. Softlead lansează primul eBook 100% dedicat digitalizării companiilor de agricultură din România.
  2. Creatopy, o platformă care folosește tehnologii de inteligență artificială pentru producția de reclame, atrage o finanțare de 10 milioane de dolari.
  3. AROBS o numește pe Gabriela Mechea în funcția de Director de Integrare la nivelul întregului grup.
  4. Arggo organizează un webinar LS Central în data de 12 octombrie 2023 pentru industriile de Retail și FMCG.
  5. SoftNet Consulting anunță un parteneriat strategic cu Druid, ce își propune să revoluționeze modul în care companiile optimizează eficiența operațională prin intermediul AI conversaționale.
  6. Finquare - parteneriat cu Electrica Furnizare pentru utilizarea platformei FinqTreasury, ce are la bază tehnologia open banking.
  7. Metaminds câștigă o licitație organizată de STS pentru echipamente destinate infrastructurii de comunicații WAN.
  8. Softone, investiție strategică în Global Sustain, o companie grecească, lider în industria ESG.
  9. eduKiwi a lansat aplicația eduKiwi School, după o investiție totală de 1,5 milioane de euro. eduKiwi School își propune să ajungă la 10.000 de utilizatori activi în primul an de la momentul lansării.
  10. Se lansează primul film documentar despre drumul spre succes al start-up-urilor din România. Documentarul „Romanian Startups. Roaring Tigers of Europe” este o producție start-up.ro, VideoCorp și InternetCorp. 
  11. Un startup IT sârbesc a câștigat joi premiul-investiție de 880.000 de euro pus la bătaie în competiția internațională de idei de afaceri tech Spotlight 2023.
  12. Fabrica Eaton din Arad utilizează patru roboți mobili autonomi MiR pentru optimizarea procesele de intralogistică.
  13. Sectorul de comerț online din România domină piața din Europa de Est, generând aproape 60% din vânzările țărilor din regiune, potrivit raportului European E-commerce 2023.

🎯 Lead-ul săptămânii

Implementare aplicație software CRM - Pentru o companie din domeniul Serviciilor Financiare - Cod #X6FS

Detalii suplimentare: 

Află care sunt lead-urile active în această săptămână: https://softlead.ro/leaduri 

 

️🏆 Aplicația Săptămânii: Mirro 

Mirro este o soluție completă de performance management & HR, cu o interfață intuitivă și prietenoasă, ce poate fi accesată direct din browser și nu necesită instalare. In plus, avem cel mai rapid proces de onboarding si cel mai mic cost per user.

Mirro se adresează atât managerilor și specialiștilor în resurse umane, cât și tuturor celorlalți membri ai echipei prin numeroasele facilități oferite și nevoi îndeplinite: de la socializare, pentru toată echipa, la feedback și organizare, pentru manageri, dar și administrare, pentru specialiștii în resurse umane. Toate acestea, cu scopul de a crește performanța echipelor și a îmbunătăți comunicarea între membrii acestora. 

 

🌎 Noutăți IT - Internațional

 

📆 Evenimente IT&C 

Ai o informație utilă, dar de care noi nu am auzit? Trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected] 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Digitalizarea în producție: Care sunt diferențele între aplicațiile software de tip ERP și MRP?

Conform Software Suggest, 33.66% dintre utilizatorii soluțiilor software de tip ERP sunt companii de producție, acesta fiind unul dintre domeniile de activitate în care beneficiile implementării unei astfel de soluții înseamnă o...

Citește articolul
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul