SoftOne urmărește să aibă 10 parteneri în zona de vest a României, până la sfârșitul anului

02 aprilie 2015

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, are ca obiectiv creșterea rețelei de parteneri în județul Cluj, până la sfârșitul lui 2015.

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, are ca obiectiv creșterea rețelei de parteneri în județul Cluj, până la sfârșitul lui 2015. Compania are în prezent o rețea dezvoltată de parteneri în zonă, cu expertiză în vânzarea și implementarea aplicațiilor Soft1, și urmărește să aibă cel puțin zece parteneri în zonă, până în luna decembrie a acestui an.

SoftOne România a organizat recent un eveniment în Cluj-Napoca dedicat partenerilor existenți și potențiali, concentrându-se pe informarea companiilor cu privire la multipele beneficii ale soluțiilor Cloud ERP, pentru activitățile lor specifice. Potrivit SoftOne, "se identifică o mișcare rapidă către lumea mobilă și soluțiile în Cloud, acestea urmând să devină cel mai important factor în dezvoltarea aplicațiilor ERP în următorii 5 ani".

"SoftOne România are o importanță strategică în sud-estul Europei pentru SoftOne Technologies, compania mamă din Grecia. În acest moment, suntem în proces de extindere a prezenței noastre la nivel național și credem că primul pas firesc în acest demers îl va constitui deschiderea unui birou în Cluj-Napoca, una dintre cele mai dinamice comunități de afaceri din România, și să ne extindem rețeaua de parteneri locali din județul Cluj", a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

La nivel național, strategia SoftOne din acest an este de a-și dubla rețeaua de parteneri, pentru a fi prezentă în toate județele. Totodată, SoftOne România urmărește să își mărească portofoliul de clienți până la sfârșitul anului, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

Anul trecut, SoftOne România și-a dublat numărul de clienți și parteneri și a investit peste 1,5 milioane de euro în managementul produselor, dezvoltarea rețelei de parteneri, training, marketing și vânzări.

SoftOne Technologies, un partener certificat Microsoft și unul dintre furnizorii de top de ERP, CRM și Business Intelligence (BI), a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro în 2014, o creștere cu 15% față de anul precedent. Compania are in prezent un portofoliu de peste 13.500 clienți, care activează în diverse piețe din sud-estul Europei, Rusia și Orientul Mijlociu, precum și în multe industrii, cum ar fi retail, distributie, constructii, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies și filialele sale au peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociați și peste 1.200 de instalații în Cloud.

Soft1 ERP este singura solutie software de business din România, care lucrează identic pe serverele clienților, precum și în Cloud și care poate fi personalizata 100% în funcție de nevoile clientului.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward