SoftOne urmărește să aibă 10 parteneri în zona de vest a României, până la sfârșitul anului

02 aprilie 2015

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, are ca obiectiv creșterea rețelei de parteneri în județul Cluj, până la sfârșitul lui 2015.

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, are ca obiectiv creșterea rețelei de parteneri în județul Cluj, până la sfârșitul lui 2015. Compania are în prezent o rețea dezvoltată de parteneri în zonă, cu expertiză în vânzarea și implementarea aplicațiilor Soft1, și urmărește să aibă cel puțin zece parteneri în zonă, până în luna decembrie a acestui an.

SoftOne România a organizat recent un eveniment în Cluj-Napoca dedicat partenerilor existenți și potențiali, concentrându-se pe informarea companiilor cu privire la multipele beneficii ale soluțiilor Cloud ERP, pentru activitățile lor specifice. Potrivit SoftOne, "se identifică o mișcare rapidă către lumea mobilă și soluțiile în Cloud, acestea urmând să devină cel mai important factor în dezvoltarea aplicațiilor ERP în următorii 5 ani".

"SoftOne România are o importanță strategică în sud-estul Europei pentru SoftOne Technologies, compania mamă din Grecia. În acest moment, suntem în proces de extindere a prezenței noastre la nivel național și credem că primul pas firesc în acest demers îl va constitui deschiderea unui birou în Cluj-Napoca, una dintre cele mai dinamice comunități de afaceri din România, și să ne extindem rețeaua de parteneri locali din județul Cluj", a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

La nivel național, strategia SoftOne din acest an este de a-și dubla rețeaua de parteneri, pentru a fi prezentă în toate județele. Totodată, SoftOne România urmărește să își mărească portofoliul de clienți până la sfârșitul anului, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

Anul trecut, SoftOne România și-a dublat numărul de clienți și parteneri și a investit peste 1,5 milioane de euro în managementul produselor, dezvoltarea rețelei de parteneri, training, marketing și vânzări.

SoftOne Technologies, un partener certificat Microsoft și unul dintre furnizorii de top de ERP, CRM și Business Intelligence (BI), a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro în 2014, o creștere cu 15% față de anul precedent. Compania are in prezent un portofoliu de peste 13.500 clienți, care activează în diverse piețe din sud-estul Europei, Rusia și Orientul Mijlociu, precum și în multe industrii, cum ar fi retail, distributie, constructii, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies și filialele sale au peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociați și peste 1.200 de instalații în Cloud.

Soft1 ERP este singura solutie software de business din România, care lucrează identic pe serverele clienților, precum și în Cloud și care poate fi personalizata 100% în funcție de nevoile clientului.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește tot arrow_forward