SoftVenture se extinde in Republica Moldova. Efrim, Rosca si Asociatii implementeaza KeyVision

21 septembrie 2015

Efrim, Rosca si Asociatii, unul dintre liderii pietei de avocatura din Republica Moldova, a implementat solutia KeyVision pentru pontaj, facturare, acces la rapoarte manageriale si indicatori de performanta.

SoftVenture se extinde in Republica Moldova. Efrim, Rosca si Asociatii implementeaza KeyVision

Efrim, Rosca si Asociatii, unul dintre liderii pietei de avocatura din Republica Moldova, a implementat solutia KeyVision pentru pontaj, facturare, acces la rapoarte manageriale si indicatori de performanta.

Infiintata in urma cu sase luni de Oleg Efrim, fostul Ministru al Justitiei in Republica Moldova, si Vlad Rosca, unul dintre cei mai reputati avocati moldoveni, casa de avocatura Efrim, Rosca si Asociatii reprezinta un «ghiseu unic» de servicii, oferind clientilor sai intreaga expertiza juridica de care au nevoie.

KeyVision, solutia software dedicata exclusiv avocatilor, sustine planurile de dezvoltare ale firmei, fiind un instrument facil si complet pentru inregistrarea activitatilor derulate de avocati, facturare, monitorizarea dosarelor de instanta, a contractelor si clientilor, dar mai ales prin optiunile de calcul a profitabilitatii sau a costului mediu orar pe firma si avocat. In plus, gradul ridicat de accesibilitate raspunde dinamicii firmei de avocatura, KeyVision putand fi accesata rapid, de oriunde si oricand, pe baza unei conexiuni la internet.

KeyVision este un produs software 100% romanesc si face parte dintr-o suita de aplicatii dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piata avocaturii. Aceste aplicatii sunt utilizate de peste 1.000 de avocati din Romania, Republica Moldova, Franta si Turcia.

Afla mai multe detalii despre KeyVision aici.

SOFTVENTURE

SoftVenture este o companie romaneasca care de aproape un deceniu sprijina companiile din domeniul legal sa isi eficientizeze activitatea. Folosind experienta specialistilor sai in consultanta, dezvoltare si implementare de proiecte IT, SoftVenture a dezvoltat de-a lungul timpului o gama de solutii dedicata exclusiv firmelor care activeaza in domen...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward