SOFTVISION a atins pragul de 1000 de angajați

23 iunie 2014

Cea mai mare companie românească IT a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, atingând astfel pragul de 1000 de angajaţi. SOFTVISION are ca obiectiv menținerea trendului ascendent și în a doua jumătate a anului în curs.

Cea mai mare companie românească IT a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, atingând astfel pragul de 1000 de angajaţi. SOFTVISION are ca obiectiv menținerea trendului ascendent și în a doua jumătate a anului în curs.

Creşterea numărului de angajaţi a survenit în mod natural în urma extinderii portofoliului de clienţi în semestrul I al acestui an, cât și în urma dezvoltării colaborării cu actualii clienti.În ultimele 6 luni am încheiatnoiparteneriate cucompanii derenume mondial din diverse domenii precum: sănătate, agricultură, transport, e-commerce, securitate, turismşi altele.

“Evoluția numărului de angajați va păstra un trend ascendent și în a doua jumătate a anului 2014 datorită diversității tehnologice din cadrul companiei și extinderii portofoliului de clienți cu nume sonore.”,a declarat George Stan, Director General al SOFTVISION.

La nivel de investiţii, anul 2014 a fostmarcat, in prima parte,de deschiderea a 3 sedii noi atât în România,cât şi în SUA. SOFTVISION a deschis un sediu nou în Cluj-Napoca, unul în Timişoara şi unul în New York.

Până la finalul anului, preconizăm deschiderea a 2 noi sedii în România şi extindereaechipei SOFTVISION cu același ritm de creștere din prima jumătate a anului în curs. Poziţiile disponibilela nivel de companie vizează specialişti IT din ariile Java, .NET, PHP, UI, iOS, Android, DataBase,C++/QT, QA şi suport tehnic.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward