SOFTVISION a atins pragul de 1000 de angajați

23 iunie 2014

Cea mai mare companie românească IT a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, atingând astfel pragul de 1000 de angajaţi. SOFTVISION are ca obiectiv menținerea trendului ascendent și în a doua jumătate a anului în curs.

Cea mai mare companie românească IT a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, atingând astfel pragul de 1000 de angajaţi. SOFTVISION are ca obiectiv menținerea trendului ascendent și în a doua jumătate a anului în curs.

Creşterea numărului de angajaţi a survenit în mod natural în urma extinderii portofoliului de clienţi în semestrul I al acestui an, cât și în urma dezvoltării colaborării cu actualii clienti.În ultimele 6 luni am încheiatnoiparteneriate cucompanii derenume mondial din diverse domenii precum: sănătate, agricultură, transport, e-commerce, securitate, turismşi altele.

“Evoluția numărului de angajați va păstra un trend ascendent și în a doua jumătate a anului 2014 datorită diversității tehnologice din cadrul companiei și extinderii portofoliului de clienți cu nume sonore.”,a declarat George Stan, Director General al SOFTVISION.

La nivel de investiţii, anul 2014 a fostmarcat, in prima parte,de deschiderea a 3 sedii noi atât în România,cât şi în SUA. SOFTVISION a deschis un sediu nou în Cluj-Napoca, unul în Timişoara şi unul în New York.

Până la finalul anului, preconizăm deschiderea a 2 noi sedii în România şi extindereaechipei SOFTVISION cu același ritm de creștere din prima jumătate a anului în curs. Poziţiile disponibilela nivel de companie vizează specialişti IT din ariile Java, .NET, PHP, UI, iOS, Android, DataBase,C++/QT, QA şi suport tehnic.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward