SOFTVISION a atins pragul de 1000 de angajați

23 iunie 2014

Cea mai mare companie românească IT a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, atingând astfel pragul de 1000 de angajaţi. SOFTVISION are ca obiectiv menținerea trendului ascendent și în a doua jumătate a anului în curs.

Cea mai mare companie românească IT a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, atingând astfel pragul de 1000 de angajaţi. SOFTVISION are ca obiectiv menținerea trendului ascendent și în a doua jumătate a anului în curs.

Creşterea numărului de angajaţi a survenit în mod natural în urma extinderii portofoliului de clienţi în semestrul I al acestui an, cât și în urma dezvoltării colaborării cu actualii clienti.În ultimele 6 luni am încheiatnoiparteneriate cucompanii derenume mondial din diverse domenii precum: sănătate, agricultură, transport, e-commerce, securitate, turismşi altele.

“Evoluția numărului de angajați va păstra un trend ascendent și în a doua jumătate a anului 2014 datorită diversității tehnologice din cadrul companiei și extinderii portofoliului de clienți cu nume sonore.”,a declarat George Stan, Director General al SOFTVISION.

La nivel de investiţii, anul 2014 a fostmarcat, in prima parte,de deschiderea a 3 sedii noi atât în România,cât şi în SUA. SOFTVISION a deschis un sediu nou în Cluj-Napoca, unul în Timişoara şi unul în New York.

Până la finalul anului, preconizăm deschiderea a 2 noi sedii în România şi extindereaechipei SOFTVISION cu același ritm de creștere din prima jumătate a anului în curs. Poziţiile disponibilela nivel de companie vizează specialişti IT din ariile Java, .NET, PHP, UI, iOS, Android, DataBase,C++/QT, QA şi suport tehnic.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.Solicitările și Condițiile Inițiale.Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de a...

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Atacatorul poate porni camerele video de la distanță și obține imagini live din locuințele în care sunt amplasate și le poate da diverse comenzi. Modelul este suficient de bine vândut pentru a stârni interesul criminalilor informatici, aplicația de instalare a camerei fiind descărcată de peste 100.000 de utilizatori, doar din magazinul Google Play. Cercetările Bitdefend...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward