Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud câștigă un premiu mobil internațional

19 martie 2015

Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost recunoscută de către GSMA prin premiul Global Mobile Award 2015. 

Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud câștigă un premiu mobil internațional

Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost recunoscută de către GSMA prin premiul Global Mobile Award 2015

Prestigiosul program de premii onorează excelența și inovația din industria mobilă. Câștigător al categoriei de inovație în domeniul auto, Connected Vehicle Cloud s-a remarcat prin îmbunătățirile aduse modului în care se implementează mașinile conectate.

 „Îi felicit sincer pe toți câștigătorii celei de-a douăzecea ediție a Global Mobile Awards”, a spus John Hoffman, CEO GSMA Ltd. „Câștigătorii noștri fac parte din acel grup select de inovatori, pioneri și lideri ai industriei mobile care au câștigat aceste premii în ultimele două decenii, mulți dintre aceștia schimbând fundamental industria și modul în care comunică lumea.”

Ericsson Connected Vehicle Cloud este cea mai completă platformă de mașini conectate din industria auto din lume. Ea ajută să conecteze vehiculele și ocupanții lor cu producătorii auto, dealeri auto, autorități de trafic, operatori mobili, service-uri, furnizori de conținut și media. Toate părțile implicate în ecosistemul auto și tehnologic pot ajunge la șoferi și pasageri în noi moduri, transformând, astfel, experiența de condus, îmbunătățind siguranța pe drum și oferind noi oportunități de business. Connected Vehicle Cloud conectează deja sute de mii de autoturisme Volvo din Europa, China și America.

„Experiența Ericsson ca integrator de sistem și furnizor de servicii de administrare a rețelelor, combinată cu portofoliul său extins OSS/ BSS au dus la crearea unei soluții care va juca un rol important în evoluția mașinilor conectate”, a declarat Elisabetta Romano,Vice Președinte și Head of OSS and Service Enablement, Business Unit Support Solutions, Ericsson. „Șoferii își doresc servicii în timp real, servicii care să se potrivească preferințelor și nevoilor lor personale. Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud reprezintă tehnologia care va face acest lucru posibil, transformându-se într-un singur punct de contact pentru autoturisme într-un ecosistem care se dezvoltă rapid.”

O componentă importantă a ofertei Ericsson de soluții pentru transportatori și industria auto, soluția Connected Vehicle Cloud are la bază platforma Ericsson Service Enablement și va conecta dezvoltatorii de aplicații, organizațiile guvernamentale, companiile, producătorii auto și utilizatorii. Ea va susține chiar și cele mai complexe cerințe de scalabilitate, securitate și flexibilitate în industria auto globală. Rezultatul este o experiență de condus diferită și mai multe oportunități pentru jucătorii din ecosistemul auto.

Pentru mai multe informații despre Ericsson Connected Vehicle Cloud, vizitați Connected Vehicle Cloud

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește tot arrow_forward

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward