Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud câștigă un premiu mobil internațional

19 martie 2015

Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost recunoscută de către GSMA prin premiul Global Mobile Award 2015. 

Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud câștigă un premiu mobil internațional

Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost recunoscută de către GSMA prin premiul Global Mobile Award 2015

Prestigiosul program de premii onorează excelența și inovația din industria mobilă. Câștigător al categoriei de inovație în domeniul auto, Connected Vehicle Cloud s-a remarcat prin îmbunătățirile aduse modului în care se implementează mașinile conectate.

 „Îi felicit sincer pe toți câștigătorii celei de-a douăzecea ediție a Global Mobile Awards”, a spus John Hoffman, CEO GSMA Ltd. „Câștigătorii noștri fac parte din acel grup select de inovatori, pioneri și lideri ai industriei mobile care au câștigat aceste premii în ultimele două decenii, mulți dintre aceștia schimbând fundamental industria și modul în care comunică lumea.”

Ericsson Connected Vehicle Cloud este cea mai completă platformă de mașini conectate din industria auto din lume. Ea ajută să conecteze vehiculele și ocupanții lor cu producătorii auto, dealeri auto, autorități de trafic, operatori mobili, service-uri, furnizori de conținut și media. Toate părțile implicate în ecosistemul auto și tehnologic pot ajunge la șoferi și pasageri în noi moduri, transformând, astfel, experiența de condus, îmbunătățind siguranța pe drum și oferind noi oportunități de business. Connected Vehicle Cloud conectează deja sute de mii de autoturisme Volvo din Europa, China și America.

„Experiența Ericsson ca integrator de sistem și furnizor de servicii de administrare a rețelelor, combinată cu portofoliul său extins OSS/ BSS au dus la crearea unei soluții care va juca un rol important în evoluția mașinilor conectate”, a declarat Elisabetta Romano,Vice Președinte și Head of OSS and Service Enablement, Business Unit Support Solutions, Ericsson. „Șoferii își doresc servicii în timp real, servicii care să se potrivească preferințelor și nevoilor lor personale. Soluția Ericsson Connected Vehicle Cloud reprezintă tehnologia care va face acest lucru posibil, transformându-se într-un singur punct de contact pentru autoturisme într-un ecosistem care se dezvoltă rapid.”

O componentă importantă a ofertei Ericsson de soluții pentru transportatori și industria auto, soluția Connected Vehicle Cloud are la bază platforma Ericsson Service Enablement și va conecta dezvoltatorii de aplicații, organizațiile guvernamentale, companiile, producătorii auto și utilizatorii. Ea va susține chiar și cele mai complexe cerințe de scalabilitate, securitate și flexibilitate în industria auto globală. Rezultatul este o experiență de condus diferită și mai multe oportunități pentru jucătorii din ecosistemul auto.

Pentru mai multe informații despre Ericsson Connected Vehicle Cloud, vizitați Connected Vehicle Cloud

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Atacatorul poate porni camerele video de la distanță și obține imagini live din locuințele în care sunt amplasate și le poate da diverse comenzi. Modelul este suficient de bine vândut pentru a stârni interesul criminalilor informatici, aplicația de instalare a camerei fiind descărcată de peste 100.000 de utilizatori, doar din magazinul Google Play. Cercetările Bitdefend...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe de altă parte, conștientizarea provocărilor cu care se confruntă investigatorii cibernetici în munca lor îi determină pe factorii decidenți din domeniul IT, din organizațiile din Europa, să înțeleagă nivelul de pregătire necesar pentru a le face față în fiecare zi, peste jumătate dintre participanți (51%, respectiv 56%, în România) declarâ...

Citește tot arrow_forward