Soluții de ultimă generație pentru “transformarea digitală accelerată” a băncilor, prezentate de Asseco SEE

20 mai 2015

Asseco SEE, una din cele mai mari companii furnizoare de soluții bancare din Sud Estul Europei, organizează marți, 2 iunie, începând cu orele 9:00, conferința “Fast-forward Banking - The Power of Digital Transformation”, la Hotel Athenee Palace Hilton din București, Sala Regina Maria.

Soluții de ultimă generație pentru “transformarea digitală accelerată” a băncilor, prezentate de Asseco SEE

Asseco SEE, una din cele mai mari companii furnizoare de soluții bancare din Sud Estul Europei, organizează marți, 2 iunie, începând cu orele 9:00, conferința “Fast-forward Banking - The Power of Digital Transformation”, la Hotel Athenee Palace Hilton din București, Sala Regina Maria.

Scopul evenimentului este acela de a aborda subiecte actuale și de interes pentru reprezentanții pieței bancare, în traseul acestora către digitalizare:

  • Experiența utilizatorului, unul din principalii stimuli ai inițiativelor pentru digital banking, 
  • Cele mai bune practici: strategiile de multichannel banking  (sucursală, eBanking, mBanking) – experiența  Telenor Banka din Serbia, prima bancă online din regiunea SEE, unde Asseco SEE a furnizat soluția informatică completă,
  • Îmbunătățirea proceselor cu scopul de a oferi clientului cea mai bună călătorie către digital,
  • Elemente inovative de securitate,  pentru protejarea clienților,
  • Utilizarea eficientă a Big Data pentru managementul Digital Bank,
  • Scoring și analiză adaptate provocărilor actuale de business.

Reprezentanții Asseco SEE din Croația, Polonia, România și Serbia vor dezvălui cum băncile pot trece pe fast forward în traseul lor către digitalizare, acum mai mult ca oricând și cum o bancă poate utiliza tehnologia în beneficiul său pentru a oferi clienților noi modalități de colaborare și comunicare. Transformarea digitală a băncilor. Revoluție sau evoluție? Revoluție pe de o parte pentru că această transformare se referă la acele bănci care aduc un suflu și experiențe noi prin acceptarea digitalizării și Evoluție, pe de altă parte, referindu-ne la băncile care acum încep să se implice în jocul transformării digitale.

“Deși observăm azi anumite piețe foarte avansate în zona de digital, cum este cazul canalelor de comunicare cu clienții, cu servicii puternice de mobile banking, mai sunt multe de recuperat până la digitalizarea completă a proceselor bancare și până la obținerea de beneficii. Aplicațiile targetate către client nu pot acționa fără să fie conectate și integrate cu procesele interne, resurse și date, declară Igor Gržalja, Group Sales Director, Banking, Asseco SEE, care adaugă de asemenea: Evenimentul de la București este o oportunitate concretă pentru Asseco SEE de a demonstra cum includerea inovației digitale în toate instrumentele prin care se comunică cu clienții precum și în procesele middle și back-end, poate transforma experiența consumatorului și cum se pot îmbunătății eficiența și eficacitatea acestor procese.

Partenerii evenimentului sunt : MicroBlink, Euronovate, SmartDisplayer.

Detalii privind înregistrarea pot fi găsite pe: http://goo.gl/forms/OniJX6pQsy

Conferința va reuni aproximativ 50 de participanți, printre care se vor afla reprezentanți ai top managementului din bănci, specialiști din cadrul Asseco SEE Croația, Polonia, România și Serbia, sponsori și mass media.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward