Star Storage anunta lansarea noii platforme e-Commerce - StarVault Cloud dedicata serviciilor cloud

24 noiembrie 2014

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta lansarea unui nou site e-Commerce dedicat serviciilor StarVault Cloud - www.star-vault.ro, dezvoltat si implementat pe o noua platforma flexibila.

Star Storage anunta lansarea noii platforme e-Commerce - StarVault Cloud dedicata serviciilor cloud

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta lansarea unui nou site e-Commerce dedicat serviciilor StarVault Cloud - www.star-vault.ro, dezvoltat si implementat pe o noua platforma flexibila.

Noua platforma StarVault (www.star-vault.ro) a fost conceputa pentru a oferi continut de valoare, atat factorilor de decizie din cadrul companiilor, persoane non-tehnice, cat si personalului dedicat de IT, astfel incat vizitatorii, indiferent de aria lor profesionala sa perceapa plusul de valoare pe care il vor obtine odata cu utilizarea serviciilor StarVault Cloud, sa inteleaga tehnologiile care stau la baza acestor servicii si sa gaseasca informatiile de care au nevoie.

Pentru ca timpul inseamna bani, fluxul de comanda de pe www.star-vault.ro a fost cu mult simplificat fata de versiunea anterioara, incepand de la configurarea dinamica a serviciului si pana la plasarea comenzii, pentru ca intervalul de timp petrecut pana la utilizarea efectiva a serviciului sa fie cat mai mic.

Design-ul modern si simplu permite vizitatorului sa se informeze rapid, sa navigheze facil in cadrul portalului, sa isi configureze serviciile si sa isi estimeze corect bugetele pe care trebuie sa le aloce departamentului IT.

Serviciile StarVault Cloud disponibile in cloud-ul Star Storage includ un portofoliu de servicii integrate si au rolul de a furniza utilizatorului final o infrastructura IT completa ca alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciile disponibile in cadrul platformei StarVault sunt proiectate sa fie flexibile prin integrarea scalabilitatii modelului cloud cu siguranta si performanta garantata a infrastructurii dedicate si includ atat servicii de servere dedicate, servere virtuale, stocare si protectia datelor, cat si solutii software livrate direct din cloud.

Lansarea noului portal www.star-vault.ro a venit ca un pas firesc, in dezvoltarea si consolidarea imaginii noastre de furnizor preferat de servicii cloud pe piata din Romania. Pentru a facilita navigarea, gasirea informatiilor relevante si configurarea serviciilor in cadrul portalului, era necesar redesignul complet al site-ului.

Estimam ca in anul 2014 vom avea venituri in valoare de 4 milioane EUR din serviciile Cloud, iar in 2015 vom ajunge la o crestere de 30%, o contributie majora avand-o si implementarea noului portal.

Pentru anul 2015, avem ca prioritate strategica diversificarea si consolidarea portofoliului serviciilor si solutiilor noastre cloud in functie de evolutia pietei si de nevoile clientilor nostri.”, a declarat Catalin Necula, Solution Sales Manager Cloud Star Storage.

Serviciile StarVault Cloud reprezinta alternativa sigura si performanta in cloud a oricarui sistem IT traditional, care asigura numeroase avantaje cheie pentru eficientizarea proceselor operationale din cadrul acesteia: scalabilitate; protectie; performanta garantata; flexibilitate; model de costuri proportional cu consumul de resurse.

Mai mult decat atat, prin utilizarea serviciilor si solutiilor StarVault Cloud:

  • Nu a fost niciodata mai usoara transformarea cheltuielilor de capital in cheltuieli operationale (Capex in Opex), prin eliminarea achizitiei de echipamente IT (servere, storage-uri) supradimensionate;
  • Utilizarea tehnologiilor IT de ultima generatie la un pret accesibil este la indemana oricui;
  • Dimensionarea corecta a infrastucturii IT conduce la reduceri considerabile de costuri;
  • Cresterea profitabilitatii organizatiei prin reducerea cheltuielilor cu achizitia infrastructurii IT, licentelor sau serviciilor de mentenanta si prin imbunatatirea productivitatii angajatilor este inerenta.

Feedback-ul clientilor nostri este extrem de important pentru noi, iar interactiunea directa cu acestia ne ajuta sa fim din ce in ce mai buni si mai competitivi pe piata serviciilor de Cloud din Romania. Consider ca a tine cont de parerea clientilor tai inseamna a-i respecta, iar a avea un portofoliu complet de servicii cloud care sa raspunda nevoilor acestora indiferent de gradul de complexitate inseamna a fi competitiv si performant.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

Serviciile cloud StarVault sunt oferite direct din Centrul de Date propriu din Bucuresti, care respecta recomandarile Uptime Institute si TIA 942 – TIER 3, prin care se asigura redundanta completa la nivelul instalatiilor de electroalimentare si climatizare. Centrul de Date Star Storage este singurul din Romania certificat atat pentru servicii de suport si operare a sistemelor IT, cat si pentru servicii de arhivare electronica a documentelor.

Toate serviciile StarVault Cloud dispun de calitate garantata, avand asigurata o disponibilitate minima de 99,9%, sistemele IT si datele fiind protejate prin mecanisme de protectie la nivel de infrastructura fizica si virtualizata.

 

Despre Star Storage S.A.

STAR STORAGE este o companie romaneasca de servicii de tehnologia informatiei cu venituri anuale de peste 20 de milioane euro si cu mai mult de 400 de angajati. Compania, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti, oferind solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor in Romania si Republica Moldova.

Compania are mai mult de 14 ani de experienta pe piata romaneasca si a reusit sa construiasca un intreg portofoliu de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor (de la momentul productiei pana la momentul depozitarii, transformarii, distributiei sau distrugerii documentelor) si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing - axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare - catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii de utilitati.

In plus fata de prezenta sa nationala, compania a inceput sa isi extinda prezenta pe plan international, in primul rand prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume.

In mod traditional, activitatea Star Storage a fost concentrata pe clientii mari. Insa in ultima perioada, segmentele mid-market si IMM au devenit o directie strategica majora a companiei si elemente importante din planul de crestere pe urmatorii 5 ani.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.star-storage.ro.

STAR STORAGE

STAR STORAGE

Despre Star Storage S.A. Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 15 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 contine...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
StarCapture Mobile

StarCapture Mobile este o solutie avangardista dezvoltata in special pentru echipamente mobile. Ruland pe Windows 8.1, solutia te ajuta sa cresti mobilitatea si impactul fortei tale de vanzari pentru ca in final sa semnezi mai multe contracte. Fii prezent acolo unde este si clientul tau. Fii mobil! Incheie mai multe contracte indiferent de locatia clientului si eficientizeaza activitatea de &icir...

Citește tot arrow_forward
SEAL (Secure Electronic Archive Library)

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este un sistem integrat de management al arhivelor electronice, in conformitate cu standardele impuse de legislatia in vigoare (Legea 135/2007). DE CE SA UTILIZEZI SEAL? Compania ta produce un volum mare de documente in format fizic care genereaza costuri ridicate cu arhivarea precum si probleme legate de regasirea usoara a acestora si a informat...

Citește tot arrow_forward
StarCapture

Documentele in format hartie au un rol deosebit de important in orice organizatie. In multe cazuri informatiile prezente in aceste documente nu se regasesc in nici un sistem informatic capabil sa structureze informatia si sa o puna la dispozitia utilizatorilor in format digital. Acest lucru determina pastrarea documentelor fizice cat mai aproape de spatiul de lucru zilnic pentru a putea fi acce...

Citește tot arrow_forward
Administrarea Contractelor

Solutia Administrarea Contractelor este o componenta din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme".     Administrarea Contractelor Solutia Administrarea Contractelor de la Star Storage asigura prin functionalitatile sale un model de lucru predefinit pentru a fi usor de pus in practica si adoptat pentru orice tip de organizatie, ...

Citește tot arrow_forward
ERA (Electronic Registry Administration)

Solutie de management al inregistrarii documentelor de intrare, de iesire sau interne; functionalitati de scanare, captura de date si rutare automata a documentelor. Solutia de business ERA (Electronic Registry Administration) este o solutie la cheie care asigura scaderea cu pana la 45% a costurilor operationale cu corespondenta ale unei organizatii. Aceasta solutie face parte din conceptu...

Citește tot arrow_forward
Star Documentum Connector for HCP

Star Documentum Conector pentru HCP reuneste functionalitatea tehnologiei de arhivare a volumelor mari de date - Hitachi Content Platform (HCP) si facilitatile oferite de platforma Documentum de la EMC, lider in Enterprise Content Management. Integrat perfect in infrastructura de stocare, atat pentru utilizatorii finali cat si pentru aplicatiile dezvoltate pe platforma Documentum, conectorul permi...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește tot arrow_forward