Star Storage îl recrutează pe Daniel Ionescu în poziţia de director de marketing

27 octombrie 2015

Star Storage, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor din România, anunţă numirea lui Daniel Ionescu în funcţia de Marketing Director, începând cu luna octombrie 2015

Star Storage îl recrutează pe Daniel Ionescu în poziţia de director de marketing

Star Storage, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor din România, anunţă numirea lui Daniel Ionescu în funcţia de Marketing Director, începând cu luna octombrie 2015. Anterior, Daniel a deţinut timp de 5 ani funcţia de Strategic Marketing Director în TotalSoft şi a ocupat pentru 10 ani funcţia de Director de Operaţiuni Bitdefender.

Cu o experienţă semnificativă în dezvoltarea şi poziţionarea de produse software româneşti pe pieţe internaţionale, Daniel va fi responsabil de definirea şi implementarea strategiei de marketing Star Storage. Principalele obiective sunt alinierea portofoliului de soluţii la tendinţele pieţei, consolidarea echipei de marketing şi integrarea cu echipele de vânzări directe şi prin parteneriate strategice internaţionale.

“Văd în Star Storage un potential mare de dezvoltare, bazat atât pe soluţiile proprii de arhivare, cât şi pe o abordare matură a tehnologiilor moderne, cum sunt aplicaţiile mobile sau soluţiile în cloud. Provocarea pe termen scurt este educarea pieţei locale în a înţelege avantajele cloud computing-ului şi promovarea serviciilor vândute sub brandul StarVault”.

Daniel a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti şi MBA-ul Româno-Canadian al Universităţii din Ottawa, cu specializarea în marketing.

STAR STORAGE

Despre Star Storage S.A.Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continent...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Trenduri în digitalizarea imobiliară. Studiu de caz Domina Imobiliare

Domina Imobiliare – investiție continuă în platforma web a agenției imobiliare

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță....

Citește tot arrow_forward