Star Storage lanseaza Mobile Customer Enrollment in catalogul de aplicatii de business Microsoft

09 aprilie 2014

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud lanseaza Mobile Customer Enrollment in Windows Store si in catalogul de aplicatii de business Microsoft. Creat

Star Storage lanseaza Mobile Customer Enrollment in catalogul de aplicatii de business Microsoft

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud lanseaza Mobile Customer Enrollment in Windows Store si in catalogul de aplicatii de business Microsoft. Creata pentru a imbunatati semnificativ modelul clasic de vanzare si de interactiune directa a agentilor de vanzari cu clientii, aplicatia este configurabila si a fost special proiectata pentru a functiona pe orice fel de tableta, laptop, netbook sau calculator pe care ruleaza sistemul de operare Windows 8.1.

Utilizand aplicatia de business Mobile Customer Enrollment, agentii de vanzari ai unei organizatii au acces de oriunde la toate informatiile necesare in procesele de business si pot colecta toate datele indispensabile in procesul de vanzare, cu zero erori si intr-un mod securizat. Aplicatia poate fi descarcata gratuit direct din Windows Store pentru demonstratii, poate fi utilizata si offline, este simpla si se foloseste usor, fara sa necesite training special si are un design prietenos si interactiv. De exemplu, aplicatia poate fi folosita pentru a recunoaste automat si extrage datele din cartile de identitate; pentru a capta semnatura olografa; pentru a completa date in formulare specifice sau pentru a distribui informatii personalizate (datasheets, documente informative)”, a declarat Rares Vasilescu, Software Development Director Star Storage.

Mobile Customer Enrollment raspunde nevoii de business a organizatiilor de a mari mobilitatea fortei de vanzari, crescand agilitatea in raport cu nevoile pietei. Aplicatia permite vanzatorilor mobili sa colecteze si sa proceseze date la client, iar coordonatorilor sa urmareasca evolutia actiunilor din teren si sa configureze rapid noi pachete specializate.

Pe langa multitudinea de aplicatii moderne in Windows Store adresate consumatorilor, ne face placere sa vedem aplicatii de business romanesti adaptate tabletelor, cu un design fresh si capabilitati dedicate lucrului mobil. Uram bun venit partenerului Star Storage in familia de furnizori de aplicatii de business dedicate tabletelor Windows moderne. Aplicatia Mobile Customer Enrollment rezolva un set esential de scenarii pe care le intampina un vanzator mobil si sunt convins ca plusul de productivitate pe care il aduce va fi dorit de foarte multi clienti”, a declarat Zoli Herczeg, Partner Business Evangelist, Microsoft.

Aplicatia de business Mobile Customer Enrollment asigura urmatoarele beneficii esentiale la nivel de organizatie:

  • Permite fortei de vanzari sa-si eficientizeze activitatea din teren
  • Reduce erorile si creste viteza procesului de vanzare efectiva
  • Ofera mai mult timp pentru vanzarile consultative cu clientii
  • Imbunatateste relatia cu clientii prin abordarea proactiva
  • Reduce riscurile operationale, oferind o mai buna securitate si trasabilitate a datelor capturate
  • Functioneaza si offline, mentinand in acelasi timp o administrare centralizata a datelor
  • Ajuta la construirea si intretinerea relatiilor cu clientii
  • Contribuie semnificativ la generarea unui numar mai mare de oportunitati de vanzare
  • Se actualizeaza automat de la server-ul central.

 „Mobile Customer Enrollment este o aplicatie esentiala pentru forta mobila de vanzare a oricarei organizatii. Dezvoltarea aplicatiei a pornit de la nevoia organizatiilor pentru o solutie care sa le ofere o ergonomie maxima si sa le permita sa-si eficientizeze si chiar reinventeze procesul de vanzari. Ingloband puterea platformei noastre de captura a datelor StarCapture si cele mai noi functionalitati ale sistemului de operare Windows 8.1 pentru echipamentele mobile, solutia permite ca datele clientilor sa fie colectate si prelucrate in doar cateva momente, diminuand astfel timpul necesar pentru ca informatiile „din teren” sa fie disponibile in aplicatiile existente in cadrul organizatiei. Suntem mandri pentru ca am realizat o astfel de aplicatie, care permite companiilor sa isi imbunatateasca eficienta procesului de vanzare, relatia cu clientii si sa reduca semnificativ efortul, erorile si costurile asociate colectarii si prelucrarii datelor din teren.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO        Star Storage.

Windows 8.1 continua viziunea Microsoft de a oferi companiilor cel mai puternic si flexibil sistem de operare pe o gama variata de dispozitive si de a ajuta clientii cu solutii flexibile ce cresc productivitatea. Cu o experienta de utilizator facila si functionalitati avansate la nivel de management de dispozitive, securitate, mobilitate si acces la retea, Windows 8.1 este menit sa ajute companiile in dezvoltarea afacerilor prin productivitate crescuta, fie prin intermediul unor scenarii mobile ce aduc noi oportunitati de business, fie prin folosirea tehnologiei pentru optimizarea proceselor deja existente. Aplicatia Mobile Customer Enrollment este un exemplu de solutie ce construieste pe functionalitatile de baza Windows 8.1 oferind cea mai buna experienta pentru eficientizarea proceselor fortei de vanzari a companiilor”, a declarat Ionut Gaota, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania.

 

Star Storage pune la dispozitia clientilor aplicatia de business Mobile Customer Enrollment atat ca serviciu Cloud oferit direct din Centrul de Date propriu de nivel Tier 3, pe baza unui abonament lunar, cat si in varianta on premise, direct la sediul clientului, prin instalare si integrare facila cu sistemele existente.

 

Despre Star Storage S.A.

STAR STORAGE este o companie romaneasca de servicii de tehnologia informatiei cu venituri anuale de peste 20 de milioane euro si cu mai mult de 400 de angajati. Compania, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti, oferind solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor in Romania si Republica Moldova.

Compania are mai mult de 13 ani de experienta pe piata romaneasca si a reusit sa construiasca un intreg portofoliu de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor (de la momentul productiei pana la momentul depozitarii, transformarii, distributiei sau distrugerii documentelor) si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing - axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare - catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii de utilitati.

In plus fata de prezenta sa nationala, compania a inceput sa isi extinda prezenta pe plan international, in primul rand prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume.

In mod traditional, activitatea Star Storage a fost concentrata pe clientii mari. Insa in ultima perioada, segmentele mid-market si IMM au devenit o directie strategica majora a companiei si elemente importante din planul de crestere pe urmatorii 5 ani.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.star-storage.ro.

 

Despre Microsoft Romania

„Inspiratia noastra la Microsoft este sa fim liderul in tehnologie si partenerul de incredere pentru viitorul Romaniei”

Anuntata in iulie 2013, noua strategie a companiei la nivel mondial va fi centrata pe crearea unei familii de device-uri si servicii pentru utilizatori individuali si pentru organizatii, de care vor beneficia oamenii de pe intreaga planeta – acasa, la serviciu sau in miscare, in activitatile pe care le pretuiesc cel mai mult. Directiile strategice de impact local ale Microsoft sunt Agenda Digitala pentru Romania, Competitivitatea Mediului de Afaceri si Crearea de Oportunitati pentru Tineri. Mai multe detalii despre Microsoft in Romania pot fi obtinute de pe aceasta pagina.

 

STAR STORAGE

Despre Star Storage S.A.Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continent...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward