Startup-urile sunt invitate sa-si expuna proiectele la Techsylvania 2017

14 May 2017

Un startup din Europa de Est va avea sansa sa-si expuna proiectul la Techsylvania 2017

Startup-urile sunt invitate sa-si expuna proiectele la Techsylvania 2017

Un startup din Europa de Est va avea sansa sa-si expuna proiectul la Techsylvania 2017

Mai este o lună până la Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație din Estul Europei, eveniment care va avea loc anul acesta la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, între 17 și 20 Iunie. Pentru această ediție, organizatorii au pregătit o nouă surpriză pentru antreprenori, intitulată Techsylvania Startups Showcase. 

Startups Showcase este o campanie, dar totodată și o platformă, prin care organizatorii își doresc să ofere   startup, local sau internațional, șansa de a-și expune produsele în timpul evenimentului si de a cunoaște îndeaproape speakerii, partenerii și invitații, în timpul prânzului dar și la cina oficială Techsylvania. Startup-urile sunt așteptate să se înscrie până la data de 1 iunie , completând acest   Mai multe detalii pot fi gasite  , iar câștigătorii vor fi anunțați între 6 și 8 iunie.

Desigur, Startups Showcase este doar o mică parte din ceea ce vor experimenta participanții la cea de-a 4-a ediție a evenimentului. În timpul hackathon-ului, care va avea loc în primele două zile ale evenimentului, participanții   un nou tip de aplicații, și anume chatbots.

În timpul conferinței, pe scenă vor fi prezenți fondatori și manageri din companii precum: Shahar Nechmad, co-fondator și CTO la Novus Summit & Credit Stacks, Sal Dhanani, co-fondator și co-președinte la Telenav. De asemenea, și experți tehnici precum Alison Lowndes, AI DevRel la NVIDIA, dar și Chad Fowler, Ruby guru și Divisional CTO la Microsoft, și mulți alții.

Lista partenerilor continuă cu companii inovatoare, care vor fi prezenți la eveniment: Telenav, Accenture, Yopeso, Halcyon Mobile, Macadamian, Continental, Crossover, Betfair Romania Development (part of Paddy Power Betfair Group), Yardi, SDL, Bitdefender,  EIT Digital, Microsoft, Laurentiu, Laurentiu and Associates and Transferwise.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul