StatusToday - platforma care analizează comportamentul angajaților atrage o rundă de investiții de 3.91 milioane de dolari

22 februarie 2018

StatusToday este una dintre companiile care au reușit să aducă acel element de noutate în domeniul HR și în conceptele de management, unul dintre co-founderi fiind românul Mircea Dănilă Dumitrescu (CTO & Co-Founder), ce a pus bazele platformei alături de Ankur Modi (CEO & Co-Founder).

StatusToday - platforma care analizează comportamentul angajaților atrage o rundă de investiții de 3.91 milioane de dolari

În mod concret, platforma utilizează inteligența artificială cu privire la comportamentul uman, cu rol în îmbunătățirea eficienței și a reducerii costurilor în contextul datelor pe care le produc angajații. Totul este generat în timp real, ceea ce ajută în mod esențial companiile să poată avea o viziune de ansamblu asupra fluxurilor de lucru și a modului în care acestea pot influența modul de operare și de implementare a acestora. StatusToday înlătură subiectivitatea de la locul de muncă, în special în contextul unor posibile modificări.

Din punctul de vedere al angajaților, aceștia beneficiază de transparență maximă, inclusiv în ceea ce privește capacitatea de a se compara cu alți colegi de birou/departament, din poziții diferite, conform productivității din ziua respectivă.

Conform lui Brent Hoberman (FirstMinute Capital), potențialul pe care îl are inteligența artificială în contextul utilizării datelor despre angajați nu este exploatat la adevărata sa valoare.

Istoricul StatusToday

Primul demo al platformei a fost lansat la jumătatea anului 2017, iar până în prezent, 200 de companii din 22 de țări s-au listat în cadrul platformei StatusToday, fiind analizate peste 350 de milioane de acțiuni generate de peste 165.000 de angajați în sistem. Practic, prin aceste date, StatusToday are capacitatea de a oferi informații despre comportamentul angajaților, oferind companiilor concluzii relevante despre cum pot fi folosite aceste date pentru creșterea productivității interne.

Sursa foto: StatusToday

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward