Studiul Forrester Wave™ a inclus pentru prima dată JobRouter în top 10 soluții de automatizare a proceselor

21 iunie 2019

Soluția de digitalizare a proceselor, JobRouter, a fost inclusă pentru prima dată în acest an în raportul Forrester Wave ™. Astfel, studiul include JobRouter, partenerul Beck et al. Services în România, printre primii 10 cei mai importanți furnizori de soluții de digitalizare a proceselor din companii

Studiul Forrester Wave™ a inclus pentru prima dată JobRouter în top 10 soluții de automatizare a proceselor

Forrester Wave ™ reprezintă o modalitate de evaluare bazată pe date despre piețele de software, hardware și servicii IT, folosită pentru informarea în luarea deciziilor de cumpărare. Pentru acest raport, Forrester a realizat o evaluare bazată pe 30 de criterii a celor mai importanți 10 furnizori cu o extindere largă din domeniul digitalizării proceselor.

Toți furnizorii au fost analizați în selecția celor care dezvoltă și livrează aplicații. Categoriile incluse în evaluare au fost unele precum oferta actuală, strategia și prezența în piață.

“JobRouter se potrivește utilizatorilor care doresc să construiască o nouă clasă de aplicații pentru afaceri” — conform Forrester Wave ™, care a încadrat soluția în categoria ”Contender”.

Profilul JobRouter inclus în raport arată că pe măsură ce mediile tradiționale de gestionare a proceselor de afaceri prin soluții BPM (Business Process Management) devin date, clienții solicită un sprijin puternic pentru capabilitățile complexe ale proceselor, cu instrumente de programare low-code, care aduc oamenii din afaceri în procesul de dezvoltare. JobRouter se remarcă ca fiind o alternativă la sistemele tradiționale de gestionare a resurselor întreprinderii, cum ar fi SAP și Oracle. Pentru companiile mici și mijlocii care doresc o flexibilitate mai mare decât le oferă aplicațiile obișnuite sau pentru cei care doresc să profite de o platformă complet dotată pentru a-și extinde investițiile existente în aplicații de afaceri, JobRouter reprezintă o platformă alternativă convingătoare care vine cu capabilități extinse de personalizare.

Furnizorii de servicii DPA (Digital Process Automation) se concentrează atât pe implementarea rapidă a proceselor, cât și pe efortul redus pentru utilizatori, în timp ce urmăresc să echilibreze un proces robust, o dezvoltare rapidă și un cost redus.

“Accentul nostru este de a implica întreaga companie într-o călătorie digitală și de a reduce volumul de muncă al departamentului IT cu o abordare de tip low-code. De aceea, JobRouter este sistemul ușor de utilizat, dar suficient de puternic pentru a construi procese digitale fără întreruperi care influențează potențialul afacerilor și scalează în funcție de nevoile fiecărui client. Acesta este unul dintre marile avantaje ale JobRouter. “ Axel Ensinger, Co-CEO și CPO JobRouter AG.

Platforma oferă capabilități de orchestrare a proceselor care includ gestionarea cazurilor, regulile de afaceri și organizarea documentelor, precum și un design low-code care susține dezvoltarea rapidă a sutelor de aplicații. În plus, platforma integrează caracteristici inovatoare precum RPA (Robotic Process Automation) pentru a ușura schimbul de date între sisteme și instrumente.

JobRouter ajută companiile să-și optimizeze fluxul de lucru, să-și gestioneze eficient datele și documentele și să-și digitizeze procesele de afaceri interne și externe.

Informații suplimentare despre JobRouter sunt disponibile pe site-ul www.becketal.ro

Beck et al. Services se bucură să fie în rețeaua de 170 de parteneri JobRouter din întreaga lume!

Beck et al.

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward