TeCOMM şi Cargus ajută e-Succesul afacerilor din România

23 octombrie 2014

Cargus aduce la TeCOMM cele mai noi servicii şi instrumente specializate pentru antreprenorii care vor să dezvolte oportunități de afaceri în mediul online. Prin programul Cargus e-Succes se oferă o soluție integrată care să ajute mediul de afaceri din România şi să ofere suport operaţional, financiar, comercial şi tehnic antreprenorilor.

TeCOMM şi Cargus ajută e-Succesul afacerilor din România

Cargus susţine la TeCOMM dezvoltarea businessurilor din comerțul online românesc.

Cargus aduce la TeCOMM cele mai noi servicii şi instrumente specializate pentru antreprenorii care vor să dezvolte oportunități de afaceri în mediul online. Prin programul Cargus e-Succes se oferă o soluție integrată care să ajute mediul de afaceri din România şi să ofere suport operaţional, financiar, comercial şi tehnic antreprenorilor. Serviciul este dedicat atât persoanelor care doresc să iniţieze un start-up, cât şi celor care vor să își dezvolte afacerea online în activitate.

În cadrul ExpoConferinţa TeCOMM din 30-31 octombrie, Urgent Curier şi Cargus prezintă un proiect inovativ pentru piaţa de curierat din România: plata cu cardul la livrare. Acesta a fost dezvoltat în colaborare cu MasterCard România. Tehnologia mobilă POS va fi integrată cu sistemul de gestiune a coletelor. Procesul de plată este simplificat pentru consumatori, dar şi pentru curierii care transportă o cantitate mai mică de numerar zilnic. 

TeCOMM este un eveniment de referinţă al pieţei de comerţ electronic din Transilvania aflându-se la cea de-a 4a ediţie în Cluj-Napoca. În 30 şi 31 octombrie pregătim două zile de prezentări şi workshopuri menite să ofere soluţii concrete la problemele cu care se confruntă deţinătorii de magazine online şi furnizorii de servici web. Această ediţie cuprinde alte 3 evenimente conexe menite să ajute specialiştii din diverse domenii: MarkDay, HotSpot Fashion şi Digital Travel ForumMarkDay este un eveniment de marketing digital care reuneşte speakeri internaţionali cu o incontestabilă experienţă în domeniu. Luke Brynley – Jones, Ilyan Kovatchev, Andre Alpar şi Adelina Oprea vin pregătiţi în data de 31 octombrie cu sfaturi concrete şi soluţii practice pentru campaniile de marketing.

HotSpot Fashion este un eveniment unic în ţară şi dedicat în întregime segmentului fashion din e-commerce. Inovatia, suportul pentru clienţi, brandul personal şi endorsementul sunt doar câteva dintre tendinţele dezbătute la eveniment. Aflat la a 2a ediţie, aduce speakeri din USA, UK, Bucuresti si Cluj.

Digital Travel Forum este un eveniment dedicat tuturor celor care activează în domeniul turismului: operatori şi agenţi de turism, hotelieri, linii aeriene, Distribution Systems (GDS) şi reservation (CRS).

Anul acesta ne extindem cu o nouă ediţie alături de comunitatea magazinelor online din zona Moldovei, în data de 6 noiembrie la Grand Hotel Traian din Iaşi.

La Iaşi veti avea ocazia să faceţi cunoștință cu cei 9 speakeri, specialiști în e-commerce, care vă vor oferi informaţii relevante bazate pe strategii de Humanize Ecommerce.

TeCOMM Cluj | TeCOMM Iaşi | MarkDay | HotSpot Fashion | Digital Travel Forum

Powered by Cargus. Gold Partners: FAN Courier, Mediatic

Sustinut de Chic Ville, Euro GSM, Okian.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward