TeCOMM şi Cargus ajută e-Succesul afacerilor din România

23 octombrie 2014

Cargus aduce la TeCOMM cele mai noi servicii şi instrumente specializate pentru antreprenorii care vor să dezvolte oportunități de afaceri în mediul online. Prin programul Cargus e-Succes se oferă o soluție integrată care să ajute mediul de afaceri din România şi să ofere suport operaţional, financiar, comercial şi tehnic antreprenorilor.

TeCOMM şi Cargus ajută e-Succesul afacerilor din România

Cargus susţine la TeCOMM dezvoltarea businessurilor din comerțul online românesc.

Cargus aduce la TeCOMM cele mai noi servicii şi instrumente specializate pentru antreprenorii care vor să dezvolte oportunități de afaceri în mediul online. Prin programul Cargus e-Succes se oferă o soluție integrată care să ajute mediul de afaceri din România şi să ofere suport operaţional, financiar, comercial şi tehnic antreprenorilor. Serviciul este dedicat atât persoanelor care doresc să iniţieze un start-up, cât şi celor care vor să își dezvolte afacerea online în activitate.

În cadrul ExpoConferinţa TeCOMM din 30-31 octombrie, Urgent Curier şi Cargus prezintă un proiect inovativ pentru piaţa de curierat din România: plata cu cardul la livrare. Acesta a fost dezvoltat în colaborare cu MasterCard România. Tehnologia mobilă POS va fi integrată cu sistemul de gestiune a coletelor. Procesul de plată este simplificat pentru consumatori, dar şi pentru curierii care transportă o cantitate mai mică de numerar zilnic. 

TeCOMM este un eveniment de referinţă al pieţei de comerţ electronic din Transilvania aflându-se la cea de-a 4a ediţie în Cluj-Napoca. În 30 şi 31 octombrie pregătim două zile de prezentări şi workshopuri menite să ofere soluţii concrete la problemele cu care se confruntă deţinătorii de magazine online şi furnizorii de servici web. Această ediţie cuprinde alte 3 evenimente conexe menite să ajute specialiştii din diverse domenii: MarkDay, HotSpot Fashion şi Digital Travel ForumMarkDay este un eveniment de marketing digital care reuneşte speakeri internaţionali cu o incontestabilă experienţă în domeniu. Luke Brynley – Jones, Ilyan Kovatchev, Andre Alpar şi Adelina Oprea vin pregătiţi în data de 31 octombrie cu sfaturi concrete şi soluţii practice pentru campaniile de marketing.

HotSpot Fashion este un eveniment unic în ţară şi dedicat în întregime segmentului fashion din e-commerce. Inovatia, suportul pentru clienţi, brandul personal şi endorsementul sunt doar câteva dintre tendinţele dezbătute la eveniment. Aflat la a 2a ediţie, aduce speakeri din USA, UK, Bucuresti si Cluj.

Digital Travel Forum este un eveniment dedicat tuturor celor care activează în domeniul turismului: operatori şi agenţi de turism, hotelieri, linii aeriene, Distribution Systems (GDS) şi reservation (CRS).

Anul acesta ne extindem cu o nouă ediţie alături de comunitatea magazinelor online din zona Moldovei, în data de 6 noiembrie la Grand Hotel Traian din Iaşi.

La Iaşi veti avea ocazia să faceţi cunoștință cu cei 9 speakeri, specialiști în e-commerce, care vă vor oferi informaţii relevante bazate pe strategii de Humanize Ecommerce.

TeCOMM Cluj | TeCOMM Iaşi | MarkDay | HotSpot Fashion | Digital Travel Forum

Powered by Cargus. Gold Partners: FAN Courier, Mediatic

Sustinut de Chic Ville, Euro GSM, Okian.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

Două cunoscute grupări de limbă rusă, descoperite de experții Kaspersky Lab că folosesc aceeași infrastructură

Grupările de hacking BlackEnergy și Sofacy sunt considerate doi dintre principalii actori din peisajul modern al amenințărilor cibernetice. În trecut, activitățile lor au dus deseori la consecințe grave, la nivel național. BlackEnergy a provocat unul dintre cele mai cunoscute atacuri cibernetice din istorie, atacând instalațiile energetice ucrainene în 2015, ceea ce a du...

Citește tot arrow_forward