Televoice Group distribuie întreaga gamă de drone de la Yuneec

05 noiembrie 2015

Televoice Group distribuie oficial pe piața din România întreaga gamă de drone dezvoltată de Yuneec, unul dintre principalii producători mondiali.

Televoice Group distribuie întreaga gamă de drone de la Yuneec

Televoice Group distribuie oficial pe piața din România întreaga gamă de drone dezvoltată de Yuneec, unul dintre principalii producători mondiali.

Gama de drone semi-profesionale de la Typhoon oferă pasionaților de film, fotografie, sport și aventură gadgeturi care să păstreze vii cele mai captivante momente.

Dronele Typhoon sunt ideale pentru cele mai reușite filmări şi fotografii, pe care utilizatorul le poate urmări în timp real pe ecranul stației de control de la sol. În acelaşi timp, dispozitivul Steady-Grip extinde utilizarea camerei din aer la sol, iar prin intermediul unei aplicații dedicate, orice filmare poate fi vizualizată pe un dispozitiv mobil care de asemenea poate controla pornirea și oprirea înregistrării video și funcția de fotografiere.

Funcţia „Urmăreşte-mă”, ce permite deplasarea dronei în funcţie de miscarea utilizatorul, este una dintre cele mai apreciate. Astfel, prin simpla presetare a camerei, se pot realiza selfie-uri video de invidiat.

 “Piața globală de drone este încă de dimesiuni reduse, însă estimez ca va înregistra o creștere substanțială în următorii ani. De la dronele comerciale la cele care își găsesc utilitatea în domeniul  apărării, agriculturii, energiei sau construcțiilor, preconizez o dublare a pieței în următorii 10 ani. În prezent, piața globală este estimată la aproximativ 2 miliarde de euro”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Televoice Group.

Modelele Q500 4K şi Q500PLUS pot fi echipate cu una sau cu două baterii, pentru o autonomie sporită, şi totodată, utilizatorul poate opta pentru geantă profesională de aluminiu sau pentru cutie standard.

Dronele Typhoon se comercializează pe site-ul telecom-shop.ro, pe emag.ro,  în magazinele Flanco și prin intermediul altor parteneri din retail la prețuri cuprinse între 4.799 lei si 7.499 lei.

Typhoon Q5004k

O soluție completă de imagistică

 • Sistem de stabilizare a filmării la sol
 • Stabilizator pentru 3 axe de mișcare ale camerei gimble
 • Filmare video 4K, ultra HD
 • 1080p/120fps filmare slow-motion
 • Rezoluţie video controlată de către utilizator
 • Fotografii la rezoluţie de 12 MP
 • Mâner pentru utilizare la sol, Steadygrip™,

Yuneec Typhoon Q500 4K, dispune de un transmițător cu display mare de 5.5", Android, și un sistem cardanic de prindere al camerei, cu 3 axe, capabil să capteze imagini fixe de 12.4 MP și filmari video UHD 4K 30FPS, FullHD 120FPS.

Mânerul ProAction Steady-Grip, extinde utilizarea camerei din aer la sol, și cu aplicatia CG03 APP, orice filmezi poate fi văzut pe un dispozitiv mobil care de asemenea poate controla pornirea și oprirea înregistrării video și funcția de fotografiere.

Funcţie „Urmăreşte-mă”

Realizarea de filmări profesioniste este la îndemâna oricui folosind funcția “Urmăreşte-mă”.  Odată stabilită poziția dronei, camera va înregistra automat imagini incredibile ale acțiunilor utilizatorului. Astfel, oricine poate realiza selfie-uri video de invidiat.

Sistem de stabilizare superior

Dispozitivul permite captarea de imagini stabile la sol, la fel ca în aer. Utilizatorul are în orice moment control complet asupra camerei video și realizează mai ușor ca niciodată filmari profesioniste.

Typhoon G

O soluție completă de imagistică

 • Autonomie de zbor de până la 25 de minute
 • Stație de control cu ecran tactic încorporat
 • Sistem de stabilizare pentru 3 axe de mișcare ale camerei GoPro
 • Aplicatie dedicată compatibilă cu GoPro
 • Sistem de stabilizare dedicat captării imaginilor în mișcare la nivelul solului

Imagini video în timp real

Typhoon G oferă utilizatorului posibilitatea de a obține cele mai bune rezultate folosind camera GoPro, printr-o soluție ce permite realizarea de imagini video stabile, care se pot urmări în timp real pe ecranul stației de control de la sol.  Iubitorii sportului și ai aventurii au un aliat puternic care sa păstreze vii cele mai captivante momente.

Funcţie „Urmăreşte-mă”

Realizarea de filmari profesioniste este la îndemâna oricui folosind funcția “Urmăreşte-mă”.  Odată stabilită poziția dronei, camera va înregistra automat imagini incredibile ale acțiunilor utilizatorului. Astfel, oricine poate realiza selfie-uri video de invidiat.

Sistem de stabilizare superior

Dispozitivul permite captarea de imagini stabile la sol, la fel ca în aer. Utilizatorul are în orice moment control complet asupra camerei video și realizează mai ușor ca niciodată filmări profesioniste.

TYPHOON Q500+

Yuneec Typhoon Q500+ Quadcopter

Typhoon Q500+ reprezintă o soluție integrată pentru filmări aeriane și la sol. Yuneec Typhoon Q500 4K dispune de un transmitator cu display mare de 5.5", Android, și un sistem cardanic de prindere al camerei, cu 3 axe, capabil să capteze imagini fixe de 16 MP și filmări video UHD 4K 30FPS, FullHD 60FPS.

Cu aplicația CGO APP, orice filmare poate fi utrmărită pe un dispozitiv mobil care de asemenea poate controla pornirea și oprirea înregistrării video și funcția de fotografiere.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward