Toamna vine cu funcționalități noi de la SocrateCloud pentru companiile din distribuție, logistică și construcții

23 septembrie 2015

BITSoftware a nunță optimizări și noi funcționalități pentru platforma ERP & CRM SocrateCloud.

Toamna vine cu funcționalități noi de la SocrateCloud pentru companiile din distribuție, logistică și construcții

BITSoftware a nunță optimizări și noi funcționalități pentru platforma ERP & CRM SocrateCloud.

Această nouă versiune vine în primul rând cu îmbunătățiri în zona de lucru cu proiecte pentru companiile din domeniul construcțiilor, prin integrarea cu aplicații specifice de devizare, răspunzând cu brio întregului areal de analiză a profitabilității pe proiect. SocrateCloud este o soluție extrem de flexibilă, care permite gestiunea întregii activități a companiilor din constucții, de la aprovizionare, stocuri, mijloace
fixe, trezorerie, managementul parcului auto și mică mecanizare, necesarul de forță de muncă și până la pontarea angajaților. În plus, disponibilitatea platformei ERP în cloud permite lucrul în sistem din orice șantier.

De asemenea, au fost introduse funcționalități specifice pentru firmele care activează în distribuție și logistică sau pentru firmele producătoare cu rețea proprie de distribuție și depozitare. SocrateCloud este acum 100% pregatit pentru a răspunde firmelor din distribuție, care doresc să integreze și să automatizeze toate procesele și canalele de distribuție, cu funcționalităti care acoperă de la aprovizionare, optimizarea stocurilor și depozitelor, gestiunea comenzilor și vânzărilor, optimizarea livrării, controlul prețurilor, marjelor și discounturilor, gestiune financiară și contabilă, gestiunea serviciilor până la analize și raportări specifice industriei.
SocrateCloud pentru distribuție include o platformă de e -Commerce B2B, pentru comunicare între furnizori și clienți, aceștia putând plasa comenzi online, urmări starea comenzilor, a facturilor, a produselor care sunt pe stoc și pot afla noutăti despre produse.

O soluție specializată de gestiune a depozitelor dezvoltată pe platforma SocrateCloud asigură managementul complet și automat al operațiunilor de depozitare, oferind trasabilitate completă, reguli personalizate, ghidare în timp real a utilizatorilor și vizualizare 3D a locațiilor din depozit.
Noua versiune SocrateCloud vine cu noutăți și în zona de vânzări, trezorerie, contabilitate, mijloace fixe, aducând un plus de eficiență în utilizarea aplicației și ajutând în reducerea substanțială a timpul de operare și a costurilor de deținere. SocrateCloud rulează acum şi pe IE 11 și Microsoft Edge, cele mai noi versiuni de Internet Explorer.
 

Despre SocrateCloud
SocrateCloud este platforma de business care furnizează o soluție completă și complexă de gestiune economică – ERP, gestiune a relațiilor cu clienții – CRM și Business Intelligence – BI, ușor de utilizat, care susține performanța afacerii. Dezvoltat pentru afaceri moderne, SocrateCloud este scalabil, flexibil și adaptabil, utilizarea sistemului în cloud elimină costurile cu infrastructura. SocrateCloud este prima platformă 100% deschisă. Având la bază conceptul de “Eliberare a datelor și a aplicației’’, oferă posibilitatea de a muta oricând datele dintr-un cloud în altul sau din cloud pe propria infrastructură.
 

BITSoftware

Cu peste 25 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 250 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolt si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si construct...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward