TotalSoft extinde pachetul software destinat agriculturii cu o soluție pentru producția furajeră

14 ianuarie 2016

TotalSoft, furnizorul nr. 1 de sisteme ERP din România, anunță lansarea soluției Charisma Producție Furajeră în cadrul pachetului Charisma pentru Agricultură, destinat sectorului agricol.

TotalSoft extinde pachetul software destinat agriculturii cu o soluție pentru producția furajeră

TotalSoft, furnizorul nr. 1 de sisteme ERP din România, anunță lansarea soluției Charisma Producție Furajeră în cadrul pachetului Charisma pentru Agricultură, destinat sectorului agricol.

Noua soluție se adresează Fabricilor de Nutrețuri Combinate care produc furaje pe baza unor rețete de fabricație, folosind materii prime și auxiliare. Ea poate fi utilizată atât prin conectarea la automatele de fabricație, cât și prin operarea directă a rapoartelor de producție.

Soluția susține companiile în gestionarea optimă a producției furajere combinate, permițând o mai bună umărire a rețetelor și producției realizate pentru fiecare specie de animal (pasăre, porc sau vită), stadiul de creștere al animalelor sau valorile nutritive ale produselor finale. De asemenea, Charisma Producție Furajeră asigură informația necesară sterilizării furajelor în vederea asigurării calităţii lor şi siguranţei animalelor cărora le sunt destinate, precum și un control permanent al produsului pe întreg lanțul de producție.


“În mod cert, TotalSoft este cel mai important furnizor de software pentru domeniul agriculturii, oferind companiilor medii și mari un pachet de soluții complete. Strategia noastră este să oferim un sistem prin intermediul căruia clienții să își gestioneze integral, integrat și automat activitatea, indiferent de complexitatea și diversitatea liniilor de business sau a maturității sistemelor informatice. Prin completarea anuală a sistemului, cu soluții și bune practici, urmărim și includerea companiilor internaționale în portofoliul de clienți. Din punct de vedere tehnic și funcțional, Charisma pentru Agricultură răspunde celor mai exigente cerințe, inclusiv de mobilitate, de integrare cu instituțiile statului sau raportări automate către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură” declară Sorin Petcu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.


Charisma Producție Furajeră permite preluarea informațiilor direct din mediul de producție, ajustarea lor în funcție de măsurările suplimentare, precum și generarea de rapoarte comparative între producție și consum, preluate din automatele de producție, dar și producție și consumul efectiv înregistrate în urma cântăririlor externe.


Charisma for Agriculture domină piaţa soluţiilor software dedicate agriculturii, cu peste 25% cotă de piaţă, fiind deja adoptată de cei mai mari jucători din industrie, precum Maria Trading, Agricost, Rodbun, FE Agrar, Agrobanat, LS&T Financial Group (Agrar Invest), Canah Internațional sau Suinprod.
Pentru a planifica o demonstraţie gratuită a soluţiei puteţi accesa adresa: http://www.charisma.ro/demo.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward