TotalSoft recrutează un Director Internațional de Vânzări cu experiență în vânzarea soluțiilor SAP, Oracle și Microsoft

28 mai 2014

TotalSoft, cel mai titrat producător de soluții ERP din CEE și liderul pieței românești de ERP, anunță recrutarea lui Hans Kort, în funcția de International Sales Director.

TotalSoft, cel mai titrat producător de soluții ERP din CEE și liderul pieței românești de ERP, anunță recrutarea lui Hans Kort, în funcția de International Sales Director. Hans are o experiență de 20 ani în domeniul vânzărilor de soluţii IT, dobândită în companii internationale precum Microsoft, ReadSoft sau HP, unde a deținut funcții de management la nivel regional și global.

Prin această mutare, TotalSoft vizează dezvoltarea strategiei internaționale în direcția creșterii portofoliului de conturi multinaționale și atragerii de proiecte globale. Pe termen mediu, compania are în plan creșterea veniturilor din proiectele internaționale la 50% din cifra de afaceri și dublarea numărului de companii care au declarat Charisma soluție standard de grup.

“Prin atragerea lui Hans Kort în echipa  de vânzări ne consolidăm poziția în piața internaționala și completăm echipa de management cu persoane care aduc perspective noi asupra afacerii TotalSoft. Hans are atât  o experiență  semnificativă în managementul vânzărilor la nivel internațional, dar și o mare capacitate de înțelegere a diferențelor sociale și culturale, lucrând de-a lungul carierei sale în mai multe țări, cum ar fi Olanda,  Rusia și Suedia.” declară Brândușa Fecioru, HR Manager.

Hans Kort a absolvit Universitatea din Amsterdam, vorbește fluent olandeza, germana, rusa, spaniola și engleza și are excelente competențe în gestionarea echipelor internaționale de vânzări și a proiectelor complexe.

TotalSoft are proiecte în 28 de ţări din SUA, Europa, Africa și Orientul Mijlociu, 70% din soluţiile  sale bucurându-se de prezenţă internaţională.  La nivelul cifrei de afaceri, proiectele externe generează 27% din veniturile companiei, verticalele cele mai puternice în afara țării fiind servicii financiare, medical, servicii, oil&gas sau telecom.

TotalSoft

Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward