Totul despre Project Management la Topconf București

05 august 2015

2 zile dedicate dezvoltatorilor și antreprenorilor IT&C

200 de participanți

Speakeri internaționali

Totul despre Project Management la Topconf București

2 zile dedicate dezvoltatorilor și antreprenorilor IT&C

200 de participanți

Speakeri internaționali
 

În cele mai multe dintre companii, activitățile dedicate segmentului de Project Management sunt esențiale, ca formă reală de a susține buna organizare internă,a leadership-ului, a inovației și a unui plus valoare pentru fiecare dintre clienții din portofoliu.

Cum poate motiva un Project Manager echipa de lucru?

În cadrul TopConf București va fi dedicat un track discuțiilor despre Project management: tendințe, adaptarea fluxurilor pentru companiile/departamentele de IT, capacitatea de căpătare a autonomiei, nevoia de responsabilizare, precum și multe altele.

Topconf se află la de-a doua ediție a conferinței dedicată dezvoltatorilor software din Europa de Est și din Balcani, ce va avea loc la București, în cadrul Radisson Blue Hotel, în perioada 28-29 septembrie 2015.

Track-ul va fi coordonat de Cătălin Anastasoaie, Program Manager, Adobe Systems România și de Andrei Dumitrașcu, Business Development Manager, Softlead.

TopConf este un eveniment ce are ca obiectiv principal conectarea comunității specializate în programare și dezvoltare de aplicații web și software (cloud, desktop, mobile) cu cele mai importante nume din domenii asociate, apreciate pe plan local și internațional.

De asemenea, evenimentul este o oportunitate excelentă de aflare a celor mai relevante trenduri, a celor mai noi limbaje de programare, a modalităților prin care un dezvoltator poate promova un produs software, precum și de socializare.

Pe parcursul celor două zile dedicate evenimentului, vor fi discutate teme precum: Arhitectura și Design-ul aplicațiilor software, Project Management, migrarea în cloud, fluxuri de organizare, studii de caz, avându-se în vedere acoperirea unui număr cât mai mare de situații sau de probleme lansate de participanții prezenți în sală.

Evenimentul se adresează dezvoltatorilor, project manageri-lor, oamenilor care lucrează cu departamente și cu produse ce aparțin industriei tehnologice, precum și pasionaților de un domeniu complex și extrem de dinamic.

În calitate de speakeri, sunt așteptate nume precum:  Patroklos Papapetrou (Software Engineering Manager Aurea Software), Simona Bonghez (Owner Colors in Projects), Ruth John (Lead Web Technologist O2), Tom van de Ven (High Tech test consultant Sogeti), Pawel Brodzinski (Chief Cook and Bottle Washer Lunar Logic), Joseph Carson (VP of Product Management Guardtime, Chrissy Welsh (Lead & Principal UX Consultant Backbase), Phil Calçado (Director of Core Engineering SoundCloud), Alex Rotaru (Managing Partner / Test Consultant Altom Consulting), Robert Calangiu (QE Lead Adobe), Vitaliy Rudnytskiy (Principal Architect SAP), Andrii Dzynia (Software Quality Engineer Spotify), Jarosław Pałka (Chief Architect Symentis), Dan Rădoiu (Professional and Agile Coach, PMI-ACP, PMP, MCT, MCPD), Andrei Antal (Front-end development consultant QUALITANCE), Ivar Grimstad (Software Arhitect Cybercom Sweden).

TopConf este organizat cu sprijinul partenerilor săi:  Methods and Tools, Colors in Projects, INfoQ, Softlead, Qualiance, Opus, ANIS, Agora, Softbinator, ARIES, Computerworld, IPBoutique, Lumea SEO PPC, Club IT&C.

În vederea înregistrării, vă rugăm să accesați http://topconf.com/bucharest-2015/page/registration-bucharest-2015/

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward