uKit, o nouă platformă de web-design pentru IMM-uri, s-a lansat în România

22 iulie 2015

După un an de dezvoltare, echipa din spatele uCoz.ro a lansat uKit, o nouă platformă în limba română pentru crearea de website-uri profesioniste și magazine online optimizate pentru dispozitivele mobile. 

uKit, o nouă platformă de web-design pentru IMM-uri, s-a lansat în România

După un an de dezvoltare, echipa din spatele uCoz.ro a lansat uKit, o nouă platformă în limba română pentru crearea de website-uri profesioniste și magazine online optimizate pentru dispozitivele mobile. 

Aceasta este destinată IMM-urilor, freelancerilor sau startup-urilor, oferind posibilitatea utilizatorilor fără cunoștințe tehnice să-și realizeze cu ușurință pagini web de prezentare sau magazine online care se văd excelent de pe telefoanele mobile sau tablete.

Produsul este rezultatul a 10 ani de experiență în domeniu a echipei de dezvoltare și folosește ultimele tehnologii web, asigurând o securitate ridicată proiectelor create.

Având motto-ul „website-uri mari pentru afaceri mici”, uKit este un produs intuitiv ce pune la dispoziția oricărei persoane cu spirit întreprinzător și o conexiune la Internet o platformă integrată pentru crearea de website-uri responsive din doar câteva click-uri.

Micro întreprinderile, alături de firmele mici și mijlocii reprezintă peste 95% din companiile de la nivel global. Astăzi, cu o competiție din ce în ce mai mare, o prezență online a devenit vitală. De exemplu, în Statele Unite, aproximativ 50% dintre afaceri nu au un website, în timp ce în România procentul depășește 80%. Noi ne propunem să ajutăm micii întreprinzători autohtoni să atragă mai mulți clienți și să economisească capital printr-o soluție avansată care este atât simplu de utilizat cât și accesibilă ca investiție,” a declarat Evgeny Kurt, CEO-ul uKit.

Design-urile disponibile sunt protejate automat împotriva modificărilor accidentale și conțin texte exemplificative in funcție de profilul afacerii, oferind inspirație utilizatorului în procesul de dezvoltare al site-ului.

Pe lângă mici business-uri, platforma mai poate fi utilizată și de artiștii hand-made, formații  de muzică dar și fundații sau școli. Utilizatorii pot vinde cu ușurinta produse online, integra diverse widget-uri pentru a comunica mai ușor cu potențialii clienți sau promova website-urile pe Internet prin opțiunile avansate.

Mai mult, echipa lucrează la un instrument ce are la bază inteligența artificială și care va oferi posibilitatea proprietarilor de website-uri mai vechi de a le transforma automat în site-uri optimizate pentru dispozitivele mobile ce sunt facil de promovat, sau chiar de a-și converti paginile de pe Facebook în website-uri de sine stătătoare.

Viziunea uKit este aceea de a oferi atât o platformă unică pentru crearea de website-uri atractive dar și un instrument complet de promovare prin email și publicitate online, care să crească semnificativ șansele de succes ale unei afaceri în mediul online. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward