US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

06 septembrie 2017

Fanii US Open vor avea posibilitatea de a urmări rezumatele turului printr-un sistem de inteligență artificială oferit de IBM.

US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

IBM a dezvoltat un instrument, cunoscut sub numele de Cognitive Highlights, ca parte a noii suite de aplicații Watson Media. Sistemul are capacitatea de a analiza volumul mare de clipuri video filmate în cadrul evenimentului ce are o durată de 2 săptămâni. În timpului turului, pot fi până la 18 meciuri jucate simultan, ceea ce înseamnă echivalentul de date produs de un streaming printr-un mic data center. Procesarea datelor, însă, este extrem de anevoioasă întrucât necesită o echipă editorială și de producție care să poată selecta cele mai importante momente ale evenimentului.

Sistemul software propus de IBM și IBM Research folosește algoritmi cogitivi cu rol în selectarea imaginilor care rulează pe frecvențe înalte de sunete, ceea ce se traduce prin gradul de implicare al audienței care poate fi echivalentul scorului fiecărui set, respectiv meci. Rezumatele pot fi distribuite pe rețelele sociale Facebook, Instagram sau YouTube.

Suita de soluții Watson media cuprinde sisteme de transcript și de tip photo tagging.  

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Mirro, aplicația dezvoltată de Zitec care crește performanța echipelor, se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io, aplicație completă de management al performanței resurselor umane și cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT. ...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward