US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

06 septembrie 2017

Fanii US Open vor avea posibilitatea de a urmări rezumatele turului printr-un sistem de inteligență artificială oferit de IBM.

US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

IBM a dezvoltat un instrument, cunoscut sub numele de Cognitive Highlights, ca parte a noii suite de aplicații Watson Media. Sistemul are capacitatea de a analiza volumul mare de clipuri video filmate în cadrul evenimentului ce are o durată de 2 săptămâni. În timpului turului, pot fi până la 18 meciuri jucate simultan, ceea ce înseamnă echivalentul de date produs de un streaming printr-un mic data center. Procesarea datelor, însă, este extrem de anevoioasă întrucât necesită o echipă editorială și de producție care să poată selecta cele mai importante momente ale evenimentului.

Sistemul software propus de IBM și IBM Research folosește algoritmi cogitivi cu rol în selectarea imaginilor care rulează pe frecvențe înalte de sunete, ceea ce se traduce prin gradul de implicare al audienței care poate fi echivalentul scorului fiecărui set, respectiv meci. Rezumatele pot fi distribuite pe rețelele sociale Facebook, Instagram sau YouTube.

Suita de soluții Watson media cuprinde sisteme de transcript și de tip photo tagging.  

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward