VERACOMP și Kapsch, împreună la Dialogue Red Hat

12 august 2019

Veracomp a organizat Dialogue Red Hat împreună cu Kapsch, acțiune dedicată clienților integratorului din domeniile bancar, telecom, utilități, petrol și gaz. Rolul acestui tip de eveniment este de a aduce împreună întregul lanț producător-distribuitor-integrator-client final implicat în buna implementare a soluțiilor opensource enterprise Red Hat. Evenimentul s-a concentrat pe câteva dintre cele mai importante verticale în care soluțiile Red Hat sunt apreciate și deopotrivă necesare.

VERACOMP și Kapsch, împreună la Dialogue Red Hat

Pentru a respecta principiul de focus, evenimentul recent s-a axat exclusiv pe analiza și evaluarea beneficiilor soluției Red Hat® OpenShift®.

Red Hat® OpenShift® este o platformă completă de aplicații pentru containere care integrează în mod natural tehnologii precum Docker și Kubernetes – un sistem puternic de gestionare a clusterelor de tip container și cu sistem de orchestrare – bazată pe soluția enterprise Red Hat Enterprise Linux®.

“Am inițiat acest tip de eveniment ca suport pentru partenerii cheie Red Hat în România. Informația este vitală, dar limitările de timp – pe care toți le avem – generează un nivel relativ de cunoaștere a opțiunilor. Ideea de bază este de a livra informație sintetică și interacțiune esențială de care specialiștii IT au tot mai multă nevoie. Ne dorim să continuăm acest gen de eveniment cu toți partenerii Red Hat importanți din România”, declară Alina Ovedenie, BDM Red Hat, Veracomp.

Kapsch, în calitate de Red Hat Advanced Partner, are o experiență bogată în implementarea solutiilor opensource Red Hat în România, oferind clienților săi un pachet complet de servicii. Până în prezent, Kapsch a implementat soluția OpenShift în mai multe companii din industria bancara.

“Clienții enterprise, cărora ne adresăm cu acest eveniment, abordează tehnologia ca resursă esențială a dezvoltării de business și înteleg necesitatea de a dezvolta și de a integra infrastructura IT cu procesele operaționale pentru a obține un avantaj competitiv. A fost o ocazie excelentă de a pune în lumină atât avantajele cheie ale soluțiilor opensource, cât și de a comunica eficient cele mai bune practici și de a consolida legătura dintre beneficiar și producător”, menționează Alexandru Gabur, Director General Adjunct, Kapsch România.

Red Hat® OpenShift® integrează arhitectura, procesele, platformele și serviciile necesare pentru a pune în valoare echipele de programatori și pe cele operaționale. OpenShift rulează eficient în aproape orice tip de mediu și permite organizațiilor și companiilor să formuleze un răspuns eficient la cererile clienților, reducând totodată semnificativ costurile legate de infrastructură.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat în România din 2017.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward