VERACOMP și Kapsch, împreună la Dialogue Red Hat

12 august 2019

Veracomp a organizat Dialogue Red Hat împreună cu Kapsch, acțiune dedicată clienților integratorului din domeniile bancar, telecom, utilități, petrol și gaz. Rolul acestui tip de eveniment este de a aduce împreună întregul lanț producător-distribuitor-integrator-client final implicat în buna implementare a soluțiilor opensource enterprise Red Hat. Evenimentul s-a concentrat pe câteva dintre cele mai importante verticale în care soluțiile Red Hat sunt apreciate și deopotrivă necesare.

VERACOMP și Kapsch, împreună la Dialogue Red Hat

Pentru a respecta principiul de focus, evenimentul recent s-a axat exclusiv pe analiza și evaluarea beneficiilor soluției Red Hat® OpenShift®.

Red Hat® OpenShift® este o platformă completă de aplicații pentru containere care integrează în mod natural tehnologii precum Docker și Kubernetes – un sistem puternic de gestionare a clusterelor de tip container și cu sistem de orchestrare – bazată pe soluția enterprise Red Hat Enterprise Linux®.

“Am inițiat acest tip de eveniment ca suport pentru partenerii cheie Red Hat în România. Informația este vitală, dar limitările de timp – pe care toți le avem – generează un nivel relativ de cunoaștere a opțiunilor. Ideea de bază este de a livra informație sintetică și interacțiune esențială de care specialiștii IT au tot mai multă nevoie. Ne dorim să continuăm acest gen de eveniment cu toți partenerii Red Hat importanți din România”, declară Alina Ovedenie, BDM Red Hat, Veracomp.

Kapsch, în calitate de Red Hat Advanced Partner, are o experiență bogată în implementarea solutiilor opensource Red Hat în România, oferind clienților săi un pachet complet de servicii. Până în prezent, Kapsch a implementat soluția OpenShift în mai multe companii din industria bancara.

“Clienții enterprise, cărora ne adresăm cu acest eveniment, abordează tehnologia ca resursă esențială a dezvoltării de business și înteleg necesitatea de a dezvolta și de a integra infrastructura IT cu procesele operaționale pentru a obține un avantaj competitiv. A fost o ocazie excelentă de a pune în lumină atât avantajele cheie ale soluțiilor opensource, cât și de a comunica eficient cele mai bune practici și de a consolida legătura dintre beneficiar și producător”, menționează Alexandru Gabur, Director General Adjunct, Kapsch România.

Red Hat® OpenShift® integrează arhitectura, procesele, platformele și serviciile necesare pentru a pune în valoare echipele de programatori și pe cele operaționale. OpenShift rulează eficient în aproape orice tip de mediu și permite organizațiilor și companiilor să formuleze un răspuns eficient la cererile clienților, reducând totodată semnificativ costurile legate de infrastructură.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat în România din 2017.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward