VMware achiziționează platforma software de management a performanțelor Apteligent

17 mai 2017

Aplicația mobilă dedicată monitorizării activităților de management Apteligent a fost achiziționată de VMWare, noua denumire a acesteia fiind Aptelingent by VMware.

VMware achiziționează platforma software de management a performanțelor Apteligent

Aplicația mobilă dedicată monitorizării activităților de management Apteligent a fost achiziționată de VMWare, noua denumire a acesteia fiind Aptelingent by VMware. “Prin intermediul acestei tranzacții, clienții noștri vor beneficia de o experiență digitală îmbogățită cu noi funcționalități dedicate managementului performanțelor prin intermediul device-urilor mobile, cum ar fi accesul la rapoarte și obiceiuri derivate din istoricul bazelor de date stocate de aplicație”, VMware.

În calitate de co-founderi APteligent, Andrew Levy și Robert Kwok au adăugat faptul că VMware este un investitor pe termen lung al Apteligent, compania garantând susținere ulterioră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea produsului, echipa de programare, strategii de promovare și de creștere pe viitor.

În luna aprilie, Vmware anunța achiziția companiei Wavefront, un serviciu cu rol de monitorizare a metricilor și informațiilor pe care le stochează companiile dezvoltate în era cloud. Având în vedere direcțiile VMware, este evident faptul că se îndreaptă spre instrumente ce au ca obiective crearea și menținerea experiențelor plăcute ale utilizatorilor în contextual folosirii aplicațiilor software mobile și nu numai, acestea fiind și aspectele care pot cauza costuri extrem de mari în rândul companiilor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward