VMware achiziționează platforma software de management a performanțelor Apteligent

17 mai 2017

Aplicația mobilă dedicată monitorizării activităților de management Apteligent a fost achiziționată de VMWare, noua denumire a acesteia fiind Aptelingent by VMware.

VMware achiziționează platforma software de management a performanțelor Apteligent

Aplicația mobilă dedicată monitorizării activităților de management Apteligent a fost achiziționată de VMWare, noua denumire a acesteia fiind Aptelingent by VMware. “Prin intermediul acestei tranzacții, clienții noștri vor beneficia de o experiență digitală îmbogățită cu noi funcționalități dedicate managementului performanțelor prin intermediul device-urilor mobile, cum ar fi accesul la rapoarte și obiceiuri derivate din istoricul bazelor de date stocate de aplicație”, VMware.

În calitate de co-founderi APteligent, Andrew Levy și Robert Kwok au adăugat faptul că VMware este un investitor pe termen lung al Apteligent, compania garantând susținere ulterioră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea produsului, echipa de programare, strategii de promovare și de creștere pe viitor.

În luna aprilie, Vmware anunța achiziția companiei Wavefront, un serviciu cu rol de monitorizare a metricilor și informațiilor pe care le stochează companiile dezvoltate în era cloud. Având în vedere direcțiile VMware, este evident faptul că se îndreaptă spre instrumente ce au ca obiective crearea și menținerea experiențelor plăcute ale utilizatorilor în contextual folosirii aplicațiilor software mobile și nu numai, acestea fiind și aspectele care pot cauza costuri extrem de mari în rândul companiilor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce aplicații software pot achiziționa cu 100 de euro/lună?

Stabilirea bugetelor pentru achiziții software este un proces ce implică analiză, informare, evaluare corectă a nevoilor și perspectivelor pe termen mediu și lung. Adesea, cei mai mulți dintre clienții noștri privesc cu neîncredere și cu teamă la butonul de Solicită un demo sau Cere o ofertă tocmai pentru că asociază aplicațiile complexe cu bugete prea mari pentru resursele d...

Citește tot arrow_forward

Soluțiile software CRM – creștere cu 15.6% în 2018 față de anul precedent

Conform celor mai noi date Gartner, aplicațiile de tip Customer Experience and Relationship Management au înregistrat o creștere de 15.6% în anul 2018, piața acestora fiind evaluată la peste 48 de miliarde de dolari.

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software HR – un plus pentru companii în perioada de criză

În 2008, aproape 9 milioane de americani și-au pierdut job-urile, ca o cauză a recesiunii. Mai mult de 170.000 de business-uri s-au închis. Iată care sunt cele mai importante recomandări pentru gestionarea resurselor umane într-o perioadă de criză financiară.

Citește tot arrow_forward