Votati INSOFT in cadrul competitiei European Business Awards!

06 ianuarie 2015

Din data de 6 ianuarie 2015 se poate vota pentru titlul de „Campion National ales de Public” in cadrul competitiei European Business Awards.

Votati INSOFT in cadrul competitiei European Business Awards!

Compania INSOFT Development & Consulting a obtinut titlul de Campion National, pe baza evaluarii unui juriu international. Ca urmare a acestei nominalizari, INSOFT a realizat o prezentare video, care ofera o privire de ansamblu asupra factorilor cheie ai succesului si cresterii companiei. Toate companiile din Uniunea Europeana care au obtinut titlul de Campion National au intrat in lupta pentru o noua recunoastere, cea de Campion National ales de Public. Astfel, in data de 3 martie 2015 compania cu cele mai multe voturi va fi numita Campion National ales de Public, pentru fiecare tara din Uniunea Europeana.

INSOFT Development & Consulting a intrat in elita Campionilor Nationali participand la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifra de afaceri intre 0-25 milioane euro”. INSOFT a cunoscut in ultimii doi ani o crestere spectaculoasa, sustinuta in mod firesc de extinderea echipei de specialisti precum si de diversificarea gamei de solutii  IT dezvoltate si de proiecte implementate la nivel national si international. Compania a raportat o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro in 2013 si estimeaza pentru anul 2014 o crestere pana la 29 de milioane de euro.

„Ne bucuram sa ne aflam in aceasta competitie prestigioasa alaturi de alte companii valoroase din Europa. Distinctia de „Campion National” reprezinta o recunoastere a valorii noastre pe piata europeana de IT&C. Speram ca filmul nostru de prezentare sa fie vazut si votat de cat mai multe persoane astfel incat sa obtinem o noua recunoastere importanta: Campion National ales de Public. Doar cu ajutorul tuturor celor care ne vor vota, vom demonstra Europei, ca suntem nu doar o companie cu performante notabile ci printre liderii industriei IT&C din Romania”, a declarat Alexandra Balseanu, Director Operational, INSOFT Development & Consulting.

Cum puteti vota INSOFT?

Din 6 Ianuarie 2015 filmul de prezentare al companiei INSOFT este disponibil pentru vizionare si ne puteti vota aici: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/11337.

Exista 2 etape ale votului:

  1. Campion National ales de public - compania cu cele mai multe voturi din tara pe care o reprezinta, va fi desemnata Campion National ales de Public. Votul incepe pe 6 ianuarie la ora 09:00 si se incheie pe 24 februarie la ora 17 :00.
  2. Campion European ales de public - compania cu cele mai multe voturi din toate tarile Uniunii Europene va fi desemnata Campion European ales de Public. Sesiunea de votare se va redeschide pe 3 martie la ora 09:00 si se va inchide pe 16 aprilie la ora 17:00. In urma acestui vot final va fi ales Campionul Public European care va fi anuntat in cadrul festivitatii de decernare a premiilor in mai 2015. 

“Votul universal reprezinta un aspect important al premiilor intrucat ofera companiilor inca o posibilitate de a-si promova realizarile in fata unei audiente largi de pe intreg cuprinsul Europei. A fost un succes fantastic anul trecut, inregistrandu-se 93.000 de voturi. Filmele din acest an ne prezinta unele dintre cele mai de succes si sustenabile companii din Europa si speram ca oricine este interesat de lumea afacerilor isi va face timp sa vizioneze filmele, fie din tara lor, fie din alte tari, si isi va exprima optiunea de vot”, declara Adrian Tripp, CEO - European Business Awards.

In plus, filmele Campionilor Europeni care reprezinta cele 33 de tari din toata Europa, vor fi revizuite si notate de juriul European Business Awards iar in 10 februarie 2015 vor fi anuntati cei 100 de participanti, castigatori ai Ruban d’Honneur.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati www.businessawardseurope.com.

Despre European Business Awards

Competitia independenta este deschisa organizatiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie.

European Business Awards este o competitie internationala de anvergura care identifica si promoveaza cele mai dinamice si mai performante afaceri bazate pe succes, inovatie si etica.

Programul European Business Awards are trei obiective principale pe care le promoveaza in cadrul comunitatii de afaceri europene:

  • Ofera exemple la care comunitate de afaceri sa aspire;
  • Celebreaza si sustine atat succesul individual cat si pe cel al organizatiei;
  • Serveste ca platforma activa pentru dezbatere.

Sustinuti de sponsorul principal RSM International, a saptea cea mai mare retea de consultanta in materie de audit si taxe, cu o importanta prezenta in intreaga Europa, premiile EBA au fost infiintate pentru a recunoaste si pentru a recompensa excelenta si inovatia in cadrul comunitatii europene de afaceri.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice complete din Romania. Compania ofera solutii IT avansate, la nivel national si international, in domeniile –guvernamental, educational, sanatate, situatii de urgenta, cercetare-inovare si pentru mediul de afaceri.

Compania s-a remarcat si prin castigarea finantarii celui mai mare Pol IT de competitivitate - CREVIS, proiect de cercetare-dezvoltare, care se bazeaza pe o investitie de 11 milioane de euro. In cadrul proiectului se va crea primul centru de excelenta din Europa pentru testarea si modelarea infrastructurilor critice, prin folosirea inovativa a realitatii virtuale.

INSOFT a primit numeroase recunoasteri internationale, compania fiind apreciata pentru inovatie, potential de crestere si strategia de afaceri de succes. Printre premiile obtinute recent putem mentiona: Locul I in cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013,  Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.       

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
learnIN

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System) cât şi conţinut educaţional digital (eContent) realizat la cele mai înalte standarde de calitate. Soluția learnIN se adresează at&...

Citește tot arrow_forward
INVALUE

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Soluția se adresează atât instituțiilor publice cu rol în gestionarea și crearea de noi standarde ocupaționale, cât și companiilor private interesate de alocarea ef...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward