XAPT Solutions anunţă primele proiecte de Microsoft Dynamics NAV 2016

26 ianuarie 2016

XAPT Solutions, furnizor de soluţii de business de tip ERP, anunţă semnarea primelor proiecte pentru implementarea celei mai noi versiuni a solutiei Microsoft Dynamics NAV.

XAPT Solutions anunţă primele proiecte de Microsoft Dynamics NAV 2016

XAPT Solutions, furnizor de soluţii de business de tip ERP, anunţă semnarea primelor proiecte pentru implementarea celei mai noi versiuni a solutiei Microsoft Dynamics NAV.

„Lansată în toamnă anului trecut, Microsoft Dynamics NAV 2016 aduce multe noutăţi menite să consolideze caracterul robust şi flexibil al soluţiei. Ne bucurăm că avem deja doi clienţi care au ales să beneficieze de aceste avantaje. Este vorba despre două proiecte diferite: o implementare pentru o companie ce activează în domeniul serviciilor de securitate şi un upgrade al unei versiuni mai vechi a soluţiei pentru un partener deja cu tradiţie al XAPT, având ca obiect de activitate serviciile din domeniul educaţiei. Putem spune că este, totodată, un semn pozitiv din partea pieţei, primit pe finalul anului trecut, mediul de afaceri fiind din ce în ce mai receptiv în a urma modele de business internaţionale”, a declarat Anca Lăzărescu, Sales Director XAPT Solutions.

Microsoft Dynamics NAV 2016 este o soluţie de business dedicată companiilor mijlocii, uşor adaptabilă şi customizabilă, oferind capabilități semnificative în ceea ce priveşte mobilitatea, precum și interoperabilitatea cu Microsoft Azure, Microsoft Dynamics CRM și Office 365. Alte beneficii: imbunătaţiri ale facturării electronice, Report Enhancements (actualizarea rapoartelor existente şi crearea de rapoarte noi), Optical Character Recognition (OCR) (introducerea automată a documentelor în Microsoft Dynamics NAV (de exemplu: facturile de achiziţie)), actualizarea datelor din Microsoft Dynamics NAV prin adăugarea de informaţii venite din surse externe aplicaţiei; disponibilitatea pentru orice dispozitiv (smartphone, notebook, tablete, 2-in-1 si desktop).

COSMO CONSULT Business Solutions

COSMO CONSULT este partener Microsoft Gold ERP, sprijinind companiile in procesul de transformare digitala prin intermediul solutiilor Microsoft Dynamics ERP. Suntem specializati in solutii de afaceri, dezvoltare de software, implementare, servicii de consultanta si suport (helpdesk) pentru companii ce activeaza in domeniile productie, distributie,...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward