XAPT Solutions revine pe primul loc în topul partenerilor Microsoft Romania

01 octombrie 2015

XAPT Solutions, furnizor de soluţii de business de tip ERP, anunţă caştigarea „Best Performance in Microsoft Business Solutions” pentru anul fiscal 2015.

XAPT Solutions revine pe primul loc în topul partenerilor Microsoft Romania

XAPT Solutions, furnizor de soluţii de business de tip ERP, anunţă caştigarea „Best Performance in Microsoft Business Solutions” pentru anul fiscal 2015. Ȋn 2014, compania a reuşit o creştere cu 22% a cifrei de afaceri şi cele mai mari venituri înregistrate în relaţia cu Microsoft de la semnarea parteneriatului, în 2002.

„Acest premiu confirmă eforturile depuse anul trecut de echipa noastră. Este o recunoaştere pe care o aşteptam şi care ne onorează. Reprezintă, pentru mai departe, promisiunea şi obligaţia pentru un parteneriat de încredere faţă de clienţii noştri actuali şi viitori”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

„XAPT Solutions este un partener cu tradiție în promovarea soluțiilor de business de tip ERP Microsoft Dynamics, cu proiecte ambiţioase pe piaţa locală – şi nu numai. Recunoaşterea eforturilor din anul fiscal 2015 prin acordarea acestui premiu este rezultatul alinierii XAPT Solutions la strategia globală Microsoft, cloud-first, mobile-first. Această deschidere, conjugată cu o abordare a pieţei pe verticale strategice, a dus la identificarea cloud-ului ca potenţial major de creştere pentru XAPT Solutions, atât ca adopţie internă (pentru scenarii de dezvoltare şi testare), cât şi extern, prin promovarea soluţiilor Dynamics în cloud către proprii clienţi, fie că vorbim de implementări Dynamics NAV pe platforma Microsoft Azure sau implementări Dynamics AX în cloud privat.

Având în vedere evoluţia XAPT Solutions, atât ca potenţial de business, cât şi ca echipă şi acoperire a pieţei, putem afirma că sunt asigurate condiţiile necesare ocupării poziţiei de partener lider pentru Microsoft Business Solutions”, a declarat Sanda Boboc, Partner Sales Manager Microsoft România.

COSMO CONSULT Business Solutions

COSMO CONSULT este partener Microsoft Gold ERP, sprijinind companiile in procesul de transformare digitala prin intermediul solutiilor Microsoft Dynamics ERP. Suntem specializati in solutii de afaceri, dezvoltare de software, implementare, servicii de consultanta si suport (helpdesk) pentru companii ce activeaza in domeniile productie, distributie,...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward