XTB aduce în România xStore, magazinul virtual de aplicaţii pentru tranzacţionare

09 aprilie 2014

XTB România este primul broker local care pune la dispoziţia traderilor şi programatorilor xStore, un magazin virtual de aplicaţii de tranzacţionare.Aplicaţiile, care au rolul de a eficientiza activitatea de tranzacţionare, dar şi de a o face mai plăcută şi mai prietenoasă, sunt dezvoltate atât de companii de software, cât şi de programatori independenţi, inclusiv la cererea traderilor.

XTB România este primul broker local care pune la dispoziţia traderilor şi programatorilor xStore, un magazin virtual de aplicaţii de tranzacţionare.Aplicaţiile, care au rolul de a eficientiza activitatea de tranzacţionare, dar şi de a o face mai plăcută şi mai prietenoasă, sunt dezvoltate atât de companii de software, cât şi de programatori independenţi, inclusiv la cererea traderilor.

Prin xStore (xstore.pro), investitorii şi traderii au acces la aplicaţii variate pentru activitatea de tranzacţionare desfăşurată prin intermediul platformei xStation, având în acelaşi timp posibilitatea să apeleze la programatorii parteneri pentru a obţine aplicaţii personalizate. xStore îşi propune să înlesnească această colaborare între cei care tranzacţionează şi programatori, oferind avantaje ambelor părţi: cei care tranzacţionează devin mai eficienţi, având posibilitatea de a-şi pune în practică strategiile investiţionale prin intermediul aplicaţiilor, iar programatorii au oportunitatea de a câştiga venituri în plus.

„Dorim să facem activitatea de tranzacţionare cât mai simplă şi să oferim traderilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a-şi spori şansele să realizeze tranzacţii de succes. Astfel, le oferim un serviciu care aduce în acelaşi loc traderii şi programatorii – primii au acces la aplicaţii adaptate nevoilor lor, dar şi la o comunitate de programatori ce pot oferi produse personalizate, în timp ce aceştia din urmă pot obţine venituri consistente, dezvoltând servicii pentru care există o cerere sigură” a declarat Bogdan Albu, directorul general al XTB România.

Printre aplicaţiile care sunt deja disponibile în xStore se numără cele care automatizează tranzacţionarea, care emit alerte prin email atunci când anumite criterii presetate sunt atinse sau care facilitează activitatea de tranzacţionare. xStore este disponibil în 11 limbi şi reuneşte traderi şi programatori din toată lumea, fiind deja accesat de peste 2000 de utilizatori, care au descărcat aplicaţii dezvoltate de comunitatea compusa din peste 400 de programatori.

xStore face parte din Complete Trading Solution, o suită de soluţii complete de tranzacţionare, accesibile prin intermediul platformei de tranzacţionare de ultima generatie xStation. Pe langa xStore, investitorii şi traderii care utilizează xStation pot accesa şi xSocial, o platformă de social trading care permite utilizatorilor săi fie să îşi facă vizibile strategiile şi tranzacţiile, primind în schimb un comision, fie să copieze şi să contra-copieze strategiile împărtăşite de alţi participanţi. Pachetul Complete Trading Solution îşi propune să ofere în acelaşi loc toată gama de servicii de care poate avea nevoie un trader pentru a-şi îmbunătăţi activitatea de tranzacţionare.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward