Zitec anunta cifrele anului 2013: afaceri de 2.3 milioane de euro si o crestere a echipei cu peste 50%

10 februarie 2014

Compania romaneasca Zitec a avut un an extrem de bun, daca privim cifrele comunicate pentru anul 2013. Comparativ cu anul precedent, Zitec a inregistrat o crestere cu peste 60% a afacerilor si cu peste 50% a echipei de lucru, ajungand in acest moment la peste 90 de specialisti software.

Compania romaneasca Zitec a avut un an extrem de bun, daca privim cifrele comunicate pentru anul 2013. Comparativ cu anul precedent, Zitec a inregistrat o crestere cu peste 60% a afacerilor si cu peste 50% a echipei de lucru, ajungand in acest moment la peste 90 de specialisti software.

Cunoscut ca fiind unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, Zitec a generat jumatate dintre incasarile totale din anul 2013 din proiecte externe  in principal catre clienti din SUA, Marea Britanie, Grecia, Cipru sau Arabia Saudita. Pe plan local, compania a inregistrat performante notabile si pe zona de eCommerce, in portofoliu avand primul proiect extern al celui mare retailer online din Romania, website-ul liderului din retailul offline de produse electroIT, precum si solutia eCommerce pentru liderul in servicii de turism.

Mai mult decat atat, in 2013 Zitec a continuat sa investeasca in proiecte precum Media Ventures, Zipongo si Huddle Hero (SUA). Huddle Hero este o platforma online dedicata amatorilor de sporturi de echipa.

„In ultimele 6 luni am dezvoltat integral platforma HuddleHero.com, cu scopul de a o transforma intr-o interfata prietenoasa, interactiva. Proiectul a debutat luna trecuta, reunind peste 40.000 de echipe sportive amatoare inregistrate in Statele Unite, active in peste 400 de ligi, practic fiind cea mai cuprinzatoare platforma de profil din lume. De asemenea, am continuat investitiile si in revista Harap Alb continua, lansand aplicatia mobila Super Erou, prin care iubitorii de benzi desenate sa poata accesa reviste dedicate direct de pe telefoane mobile si tablete” a declarat Alexandru Lapuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

In acest an, compania va continua recrutarile, estimand sa ajunga la peste 120 de specialisti, si se va concentra pe imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite.

„Anul trecut ne-am axat atat pe extinderea echipei, a portofoliului de tehnologii software pe care lucram, cat si pe cresterea calitatii serviciilor de dezvoltare, iar obiectivul principal din acest an este consolidarea echipei. In paralel, vom continua sa punem accent pe calitatea solutiilor si serviciilor furnizate”, a adaugat Lapuşan.

In prezent, Zitec are in portofoliu 72 de clienti, pentru care livreaza proiecte si solutii software bazate pe o serie de tehnologii open source, precum PHP, Magento, Drupal, Ruby, aplicatii pentru dispozitive mobile (Android, iOS), dar si solutii bazate pe tehnologii Microsoft.

Departamentul Zitec specializat in servicii de Online Marketing a continuat sa se dezvolte si in 2013 prin marirea portofoliului de clienti, cat si prin cresterea valorii bugetelor de AdWords gestionate, cu peste 50% fata de anul 2013. Calitatea campaniilor de promovare oferite de Zitec a fost recunoscuta inclusiv de Google Romania prin includerea Zitec in programul Google Partner Academy, program dedicat celor mai bune agentii de promovare online din Romania.

In cei peste 10 ani de activitate, portofoliul Zitec a adunat proiecte pentru numeroase companii recunoscute international din Statele Unite ale Americii, Canada, Danemarca, U.K., Cipru sau din Romania.  Solutiile oferite sunt in cea mai mare masura aplicatiii software personalizate, destinate unor companii (ce activeaza in diverse domenii: medical, financiar, IT, e-commerce etc). Mai mult decat atat, serviciile s-au concretizat in aplicatii care raspund optim cerintelor clientilor, generand performante superioare altor produse din domeniu.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

CAS CRM a lansat versiunea 2019, cu funcţionalităţi bazate pe Inteligenţă Artificială

CAS Software a lansat versiunea x11 a soluţiei CAS genesisWorld, un sistem CRM cu multiple funcționalități bazate pe Inteligenţă Artificială şi mobilitate.

Citește tot arrow_forward