Zitec încheie un parteneriat cu Acquia Community și devine furnizor agreat internațional pe tehnologie Drupal

22 septembrie 2015

Zitec, unul dintre principalii producători locali de produse și aplicații software, este, începând cu luna august, partener Acquia Community, alăturându-se astfel companiilor internaționale care oferă servicii online și expertiză pe platforma Drupal.

Zitec, unul dintre principalii producători locali de produse și aplicații software, este, începând cu luna august, partener Acquia Community, alăturându-se astfel companiilor internaționale care oferă servicii online și expertiză pe platforma Drupal.

Recunoscută la nivel internațional în industria IT, Acquia dezvoltă platforma Drupal, care oferă companiilor producătoare de software instrumente și know-how pentru dezvoltarea, managementul și optimizarea proiectelor digitale. În prezent, mai mult de 1,5 milioane de site-uri din întreaga lume rulează pe Drupal, printre ele numărându-se WhiteHouse.gov, Weather.com, Hardvard.edu.

“Drupal este un CMP (content management platform) care ajută managerii site-urilor să își organizeze și să gestioneze cu ușurință conținutul, dintr-o interfață care oferă acces la toate tipurile de conținut de pe site – articole, video, sondaje, blog – și care permite de asemenea definirea rolurilor de utilizatori, gestionarea userilor și a blocurilor din site. Drupal este rezultatul contribuției a aproape 100.000 de developeri implicați activ, într-o comunitate de peste 1 milion de utilizatori”, spune Vlad Roșca, Head of Drupal Department.

Platforma Drupal este folosită la ora actuală de branduri și organizații renumite, pentru site-uri complexe și cu un trafic foarte mare precum Google, Yahoo, Sony/BMG, Warner Bros Music, Adobe, Harvard University, MTV, Nike.

Cu o experiență de peste 12 ani în dezvoltarea de proiecte software complexe și cu un department specializat în tehnologia Drupal înființat încă din 2009, Zitec susține filosofia open source și accesul liber la cunoștinte și informații, contribuind la dezvoltarea comunității Drupal prin diverse module implementate.

Printre clienții Zitec ale căror site-uri au fost dezvoltate pe platforma Drupal, se numără: CEO Clubs, Paravion, Groupama, HappyTour, Depanero, Alex Găvan.

Pe lângă parteneriatul cu Acquia, Zitec este și partener Microsoft Google și Amazon. De asemenea, la nivel individual, membrii Zitec au certificări valoroase în industrie: Zend Certified PHP Engineer (24), MySQL Certified Developer (3), Magento Certified Developer (4), Azure Solutions Architect (1), Amazon Web Services Certified Developer (2), Cisco CCNA (2), Google Adwords / Youtube / Analytics (5).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward