Lecţii Interactive de Chimie – Vol. I ajută la reprezentarea globală şi corectă a proceselor şi fenomenelor chimice, de la modificările vizibile cu ochiul liber la interacţiunile la nivel molecular şi atomic, oferind un real suport în predarea: Legăturilor chimice; Soluţiilor; Echilibrului chimic; Pilelor electrice; Legăturilor chimice în compuşi organici; Hidrocarburilor aromatice; Proteinelor; Zaharidelor; Grăsimilor, săpunuriilor, detergenţilor.

Lecţii Interactive de Chimie – Vol. I

Conţin simulări virtuale, redau procese şi experimente care sunt greu de explicat cu ajutorul materialelor clasice.
Oferă posibilitatea de a realiza experimente care nu se pot efectua în laborator fie din lipsa materialelor, fie din cauza unui grad ridicat de risc al combinării anumitor substanţe chimice.
Fenomenele şi procesele chimice sunt înţelese cu uşurinţă cu ajutorul elementelor interactive şi modelărilor tridimensionale.
Facilitează înţelegerea proceselor chimice cu ajutorul animaţiilor şi ecranelor de studiu

Lectiile Interactive de Chimie contin:

- 449 de animatii multimedia
- 252 de ecrane de studiu
- 81 de experimente virtuale

Softuri educaţionale

Softuri educaţionaleLecţiile interactive INTUITEXT de Fizică: • Pun accentul pe latura practică a fizicii şi pe formarea de competenţe; • Exemplifică concepte dificil de vizualizat în clasă numai prin teorie şi redau virtual experimente care nu se pot realiza în laboratoarele şcolare; • Copiii vor învăţa jucându-se şi vor descoperi fizica în cel mai simplu mod cu putinţa. Lecţiile interactive INTUITEXT de Fizică conţin: 274 de animaţii multimedia 243 de ecrane de studiu 6 jocuri interactive 75 de experimente virtuale

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Soft educațional