Filter
Aplicațiile software educaționale reprezintă un suport interactiv, de tip multimedia, bazat pe programele școlare, care pun la dispoziția copiilor, cadrelor didactice și părinților lecții și materiale didactice din materiile studiate la școală: matematică, fizică, biologie, chimie, geografie, precum și extensii de tipul jocurilor.

Matematică clasa a II-a, Vol. I

Softwin/Intuitext

Scopul acestui CD este de a-l ajuta pe copilul tău să înveţe matematica de clasa a II-a, într-un mod plăcut. Lecţiile sunt în conformitate cu programa şcolară de matematică dar abordează şi noţiuni de Ştiinţele naturii. Copiii vor învăţa matematică cu ajutorul: Exemplificărilor şi exerciţiilor adaptate nivelului lor de cunoştinte; Testelor de verificare cu grade crescătoare de dificultate; Exerciţiilor asistate (copiii vor primi indicii particularizate fiecărui exerciţiu, în cazul răspunsurilor incorecte); Jocurilor educaţionale prin care copiii vor descoperi noţiunile din programa şcolară.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Matematică clasa a II-a, Vol. I

Softwin/Intuitext

MateMagia - Scormonilă sparge gheaţa Scopul acestui CD este de a-l ajuta pe copilul tău să înveţe matematica de clasa a II-a, într-un mod plăcut. Lecţiile sunt în conformitate cu programa şcolară de matematică dar abordează şi noţiuni de Ştiinţele naturii. Copiii vor învăţa matematică cu ajutorul: Exemplificărilor şi exerciţiilor adaptate nivelului lor de cunoştinte; Testelor de verificare cu grade crescătoare de dificultate; Exerciţiilor asistate (copiii vor primi indicii particularizate fiecărui exerciţiu, în cazul răspunsurilor incorecte); Jocurilor educaţionale prin care copiii vor descoperi noţiunile din programa şcolară.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Matematică clasa a III-a Vol.I

Softwin/Intuitext

MateMagia Iniţierea MateMagia - Iniţierea ajută copiii să înveţe mai uşor matematica de clasa a III-a: numerele naturale de la 0 la 1 000 000, Adunarea şi scăderea numerelor de la 0 la 10 000. În cazul în care copilul dumneavoastră a parcurs deja aceste lecţii, produsul nostru îl va ajuta să îşi testeze cunoştinţele, să exerseze sau să ÎŞI FIXEZE NOŢIUNILE NECLARE. Lecţiile din acest produs sunt în conformitate cu programa şcolară.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Matematică clasa a III-a Vol.II

Softwin/Intuitext

MateMagia Înfruntarea MateMagia - Înfruntarea ajută copiii să înveţe mai uşor matematica de clasa a III-a: Înmulţirea şi împărţirea numerelor naturale de la 0 la 100, Ordinea efectuării operaţiilor şi folosirea parantezelor, Înmulţirea şi împărţirea numerelor de la 0 la 1 000. În cazul în care copilul dumneavoastră a parcurs deja aceste lecţii, produsul nostru îl va ajuta să îşi testeze cunoştinţele, să exerseze sau să ÎŞI FIXEZE NOŢIUNILE NECLARE. Lecţiile din acest produs sunt în conformitate cu programa şcolară.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Matematică clasa a III-a Vol.III

Softwin/Intuitext

MateMagia Ultima şansă MateMagia – Ultima Şansă  ajută copiii să înveţe mai uşor matematica de clasa a III-a: Elemente intuitive de geometrie, Unităţi de măsură. În cazul în care copilul dumneavoastră a parcurs deja aceste lecţii, produsul nostru îl va ajuta să îşi testeze cunoştinţele, să exerseze sau să ÎŞI FIXEZE NOŢIUNILE NECLARE. Lecţiile din acest produs sunt în conformitate cu programa şcolară.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Matematică clasa a IV-a

Softwin/Intuitext

Fracţii cu peripeţii Misiunea "Ploaia" Cu Fracţii cu peripeţii - Misiunea "Ploaia" copiii vor învăţa mai uşor matematica de clasa a IV-a. În cazul în care copilul dumneavoastră a parcurs deja lecţiile de matematică pentru clasa a IV-a, produsul nostru îl va ajuta să îşi testeze cunoştinţele, să exerseze sau să ÎŞI FIXEZE NOŢIUNILE NECLARE. Lecţiile din acest produs sunt în conformitate cu programa şcolară.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Geografie clasa a IV-a

Softwin/Intuitext

Geografie România şi Europa Acest produs îl va ajuta pe copilul tău să înveţe mai uşor geografia pentru clasa a IV-a. • Copiii vor obţine imaginea completă a tuturor elementelor care caracterizează o zonă geografică; • Cea mai eficientă metodă interactivă de învăţare a geografiei: zeci de hărţi care se pot suprapune, sute de legende, jocuri educaţionale şi fotografii; • Colecţia de hărţi interactive cuprinde: relieful, apele, vegetaţia, animalele sălbatice, locuitorii şi aşezările omeneşti, resursele naturale, activităţile economice şi organizarea administrativă; 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Matematică clasa a VI-a Vol.I

Softwin/Intuitext

Geometrie Provocarea Faraonului Geometrie clasa a VI-a "Provocarea Faraonului" tratează elementele de bază ale geometriei: punct, dreaptă, semidreaptă, segment, unghiuri şi poligoane. Provocarea Faraonului, Geometrie: Între joc şi nota 10! este un produs avizat şi recomandat de experţii din Ministerul Educaţiei, Cercetarii şi Tineretului. Trusa de geometrie virtuală, sintezele, explicaţiile, zecile de teste, jocurile interactive şi exemplele grafice reprezintă cel mai eficient mod pentru pregătirea tezelor cu subiect unic.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional