Informații suplimentare despre Agenda CRM

Reprezinta solutia cea mai potrivita pentru monitorizarea activitatii reprezentantilor medicali din teritoriu, beneficiaza de cel mai scurt timp de implementare si este foarte scalabila, fiind apta sa sustina intre 5 si 1000 de reprezentanti medicali.

Este dotata cu un motor de rapoarte flexibil si puternic, avand optiunea "drill down", care alaturi de dotarile de securitate superioare, transforma rapoartele de activitate in informatie relevanta.

Incepand cu 2012, Agenda CRM este disponibila si pentru utilizatorii de smartphone-uri ce functioneaza pe sistemul Android.

Iata de ce consideram ca Agenda CRM poate sa faca o diferenta semnificativa, ajutand reprezentantii medicali sa obtina rezultate mai bune si nu in ultimul rand sa economiseasca timp si resurse pentru compania Dvs:

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Agenda CRM

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Agenda CRM completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!