Informații suplimentare despre B-Logic ERP Start

Firmă nou înfiinţată? Aveţi nevoie de un program de facturare şi gestiune simplu, accesibil şi personalizabil? B-Logic vă oferă suportul necesar.

Anul acesta aţi înfiinţat o mică afacere. Aveţi maxim 5 angajaţi şi un plan creativ de dezvoltare a afacerii, dar sunteţi doar la început. Cu siguranţă ştiţi cât de importantă este orice decizie pe care o luaţi acum: în ce să investiţi capitalul de pornire, ce produs sau serviciu să dezvoltaţi mai întâi - toate vor influenţa traiectoria business-ului dumneavoastră. E important să aveţi instrumentele potrivite care să vă permită să vă dezvoltaţi: un program de contabilitate - program de facturare sau gestiune stoc.

Cât vă costă suportul software de care aveţi nevoie?

E GRATUIT.

Vă oferim B-Logic ERP Start online - program de facturare şi gestiune stocuri, cu toate funcţionalităţile necesare. Fără niciun cost, timp de 12 luni.

Creşteţi împreună cu B-Logic

 

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru B-Logic ERP Start

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul B-Logic ERP Start completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!