Informații suplimentare despre Care pe Car(t)e - Game Maker

Care pe Car(t)e este denumirea generica a setului de jocuri didactice care se pot construi cu ajutorul editorului Game Maker. Desigur, oricine cunoaste ce sunt jocurile didactice si la ce folosesc, dar mai putin se cunoaste ca aceasta categorie de jocuri revolutioneaza segmentul educational pentru care este destinata. Noutatea absoluta in domeniu este ca aceste jocuri SE POT CONSTRUI cu ajutorul editorului Game Maker "Care pe Car(t)e".
Cu editorul Game Maker "Care pe Car(t)e" s-au construit sute de tipuri de exercitii si, pentru cine are o imaginatie suficient de bogata, numarul acestora poate fi oricat de mare. Desi aplicatia este intuitiva, detine instructiuni de utilizare, astfel incat utilizatorul sa poata, in cel mai scurt timp si fara un efort deosebit, sa inteleaga mecanismele jocurilor si cum trebuie sa redacteze datele astfel incat acestea sa corespunda cerintelor. Totodata, editorul detine si cate o sectiune de incercare pentru fiecare tip de joc. Aceasta simuleaza foarte bine jocul propriu-zis, astfel incat utilizatorul poate proba local functionarea si aspectul fiecarui nivel proiectat.
Ca sursa de informare si de inspiratie pentru creatorul de jocuri, Game Maker "Care pe Car(t)e" ofera peste 200 jocuri realizate dupa programa scolara a claselor I-IV si accesul la 4 (patru) culegeri electronice interactive, care totalizeaza aproape 4000 exercitii si probleme pentru nivel primar. Acestea sunt:
- 1. ABCdar, carte pentru clasa I;
- 2. Matematica pentru clasa I;
- 3. Gramatica pentru clasele III-IV;
- 4. Matematica pentru clasele II-IV.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Care pe Car(t)e - Game Maker

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Care pe Car(t)e - Game Maker completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!