Informații suplimentare despre Care pe Car(t)e - joc compatibil Game Maker

Jocul Care pe Car(t)e, versiunea generala, este destinat studiului colectiv. De fapt, jocul Care pe Car(t)e nu are un continut didactic propriu, ci este suportul in care se deschid si functioneaza filele joc realizate si salvate cu ajutorul editorului Game Maker. Daca intr-un laborator IT dintr-o scoala se instaleaza jocul Care pe Car(t)e pe toate calculatoarele retelei, iar cadrul didactic realizeaza cu Game Maker, in numai cateva minute, un joc adaptat la tematica zilei, atunci acest joc se poate lansa in retea si fiecare elev il va putea juca pe statia sa. In exemplul dat, joaca este, de fapt, o testare de grup, astfel incat toate rezultatele obtinute de elevi sunt salvate in serverul retelei, dupa care acestea pot fi studiate si interpretate de cadrul didactic.
Prin urmare, jocul Care pe Car(t)e functioneaza cu bazele de date realizate cu ajutorul editorului conjugat Game Maker. Acestea se salveaza intr-un format specific, pe care jocul propriu-zis il recunoaste, il citeste si ii asimileaza continutul, ca apoi sa functioneze dupa criteriile si datele furnizate de acesta. Desigur, numarul de jocuri, tipurile si varietatea acestora, gradul de noutate, utilitatea didactica etc. sunt caracteristici care depind de imaginatia si pregatirea persoanelor care proiecteaza jocuri, a cadrelor didactice carora le revine imensa responsabilitate de a indruma primii pasi ai copiilor.
Pentru evaluare in retea, producatorul ofera pachete de 5 si 10 licente, la preturi promotionale.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Care pe Car(t)e - joc compatibil Game Maker

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Care pe Car(t)e - joc compatibil Game Maker completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!