Informații suplimentare despre CDMS ERP

CDMS - Modul Contabilitate

Este la curent cu toate noutatile legislative, simplu de utilizat si permite utilizatorului sa-si creeze propriul stil de lucru si chiar sa-si modeleze ecranele de operare. Cu acest software se realizeaza evidenta contabila operativa, situatia clientilor si furnizorilor neincasati si a deconturilor salariatilor. Printre facilitati enumeram: diferente de curs generate automat, posibilitatea repartizarii sumelor intr-o alta valuta decat cea originala. Printre raportari amintim : Balanta, Fisa Cont, Jurnale de Vanzari/Cumparari, Registru de Casa, Configurare si Listare OP-uri pentru platile bugetare.

CDMS - Program Mijloace Fixe 

Printre facilitati enumeram : tinerea evidentei amortizarilor fiscale si contabile, evidenta reparatiilor si remainder pentru urmatoarele revizii, situatia asigurarilor. Genereaza si preia automat notele contabile in modulul de contabilitate CDMS. Ofera o descriere exacta a starii mijloacelor fixe: de la valoarea curenta de inventar pana la amortizarea cumulata. Printre Rapoarte enumeram: situatia lunara a amortizarilor, situatia impozitelor amanate, cheltuielile cu reparatiile si asigurarile, lista de inventar pe sectie, locatie si responsabil, cat si cheltuielile in baza cererilor aprobate.

CDMS-Program Salarii 

Tine evidenta salariatilor si a salariilor, atat in lei cat si in valuta, calculand salariile conform cu normativele in vigoare, genereaza exporturi pentru CAS, CASS, FNUASS, ITM, Somaj, fise fiscale. Genereaza si preia automat notele contabile in modulul de contabilitate CDMS. Este prietenos, destept si bine documentat in ceea ce priveste legislatia in vigoare. De asemenea, este pregatit sa faca fata oricarei schimbari de legislatie. Poate fi prietenul si asistentul tau in activitatea de calcul al salariilor, taxelor si viramentelor catre stat. Iti poate face viata usoara, astfel incat calculul de salarii sa fie o placere. este un software de salarii. Tine evidenta salariatilor si a salariilor, atat in lei cat si in valuta, calculand salariile conform cu normativele in vigoare, genereaza exporturi pentru CAS, CASS, FNUASS, ITM, Somaj, fise fiscale. Genereaza si preia automat notele contabile in modulul de contabilitate CDMS. Este prietenos, destept si bine documentat in ceea ce priveste legislatia in vigoare. De asemenea, este pregatit sa faca fata oricarei schimbari de legislatie. Poate fi prietenul si asistentul tau in activitatea de calcul al salariilor, taxelor si viramentelor catre stat. Iti poate face viata usoara, astfel incat calculul de salarii sa fie o placere.

CDMS - Modul Gestiune 

Cu ajutorul aplicatiei se poate tine evidenta contabilitatii financiare: facturi, calcul de pret, dvi-uri, relatii furnizori, management-ul listelor de pret, promotii pe articole si terti, precum si evidenta detaliata a agentilor, cu posibilitatea legarii la casele de marcat fiscale si cititoare de coduri de bare, generarea si preluarea automata a notelor contabile in modulul de contabilitate CDMS. Cu aceasta aplicatie de gestiune puteti fi la curent in orice clipa cu situatia stocurilor, comenzile de la furnizori si clienti, profitul pe produse, rotatia stocurilor, cash- flow, marja comerciala.

CDMS-Modul Devize 

Aceast modul se adreseaza service-urilor auto sau oricarei activitati care se face in baza unui deviz.Procesul incepe odata cu telefonul clientului catre service si se termina prin emiterea facturii si a devizului final. Printre etapele acestui proces enumeram: deschiderea comenzii, receptia masinii si stabilirea avariilor, rezervarea automata a pieselor necesare, emiterea proceselor verbale de custodie, posibilitatea introducerii manoperei in deviz de catre mecanic cu ajutorul modulului dezvoltat pentru ecranele TouchScreen, prin simpla apasare pe ecran.

CDMS - Modul Productie

Acest modul se poate utiliza atat pentru productiile de serie cat si pentru activitati de productie patiserie, restaurante etc. Productia poate fi facuta in baza fiselor tehnologice/ retetare si/ sau in baza comenzilor de productie. In orice moment utilizatorul poate vedea necesarul de materii prime/ semifabricate pentru a putea fabrica produsele finite. O caracteristica foarte importanta a acestui modul o reprezinta echivalarea produselor astfel incat sa se poata optimiza la maximum costurile de achiztie/ productie semifabricate. In cazul restaurantelor, patiseriilor, generarea notelor de comanda se face automat in baza inventarului (inventar intermitent) de la sfarsitul zilei, evitandu-se astfel pierderile de timp inutile in momenul productiei efective.

CDMS ERP distributie si logistica

 Modulul dedicat management-ul stocurilor dintr-un depozit.Tine evidenta intrarilor pe lot, managementul alegerii raftului unde va fi depozitat, si apoi, al iesirilor. Exista posibilitatea legarii la terminale VT100 (pentru stivuitoare etc..) pentru operare directa vis-a-vis de locul unde este depozitul si totodata este legat la imprimante pentru tiparirea lotului, locului de depozitare, data expirare . Este o aplicatie dedicata tuturor firmelor care tin evidenta pe loturi si pe spatii de depozitare a marfi

CDMS - ERP WMS - Warehouse Management System

CDMS EPR WMS a fost creat cu scopul de imbunatatire a proceselor de logistica, livrare, si stocare, prin automatizarea acestor procese.Automatizare poceselor se va realiza atat prin integrarea unor componente hardware (imprimante cu coduri de bare, comutere mobile cu cititoare de cod de bara sau cititoare de coduri de bara fixe sau mobile), cat si prin modificarea fluxului de documente, documente care se vor putea introduce, evidentia si analiza in CDMS -Warehouse Management System. 

CDMS - ERP BI - Business Intelligence

 Acest modul isi propune prin reprezentarea intuitiva a datelor introduse in diverse module ale aplicatie ERP sa ajute factorii de conducere in luarea deciziilor corecte. Acest modul se bazeaza pe cele mai noi tehnologii, folosite chiar de liderii mondiali in domneniu ERP-urilor si al Business Intelligence. Toate rapoartele au posibilitatea exportului in PDF si a salvarii de diverse scenarii pentru o analiza ulterioara. Modulul vine cu un set de rapoarte predefinte ca structura (dar care lasa posibilitatea fiecarui utilizator de salvarea a configurarilor specifice).Insa, pentru a veni in intampinarea cerintelor complexe manageriale, Centrul de Soft poate implementa la cerere in modulul CDMS EPR BI rapoarte noi bazate pe specificul fiecarui client in parte. Printre tipurile de rapoarte care vin deja instalate cu aplicatia CDMS EPR BI se pot regasi:

  • Rapoarte de tipul "What If?" 
  • Rapoarte de de vanzari/achizitii/profit complexe 
  • Rapoarte de analiza trend-uri si forecast
  • Rapoarte de cash-flow
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru CDMS ERP

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul CDMS ERP completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!