Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Un Sistem de Management al Conținutului este o soluție specializată în administrarea paginilor web, prin secțiunile de conținut dedicate, incluzând texte, galerii de imagini sau video, fișiere atașate sau generarea drepturilor de acces. Prin integrarea acestei aplicații software, utilizatorii pot crea sau gestiona conținut în mod facil, fără a face apel la cunoștințe tehnice. Principalele avantaje ale unui CMS sunt: actualizarea rapidă a conținutului și informației multimedia, monitorizarea acțiunilor utilizatorilor, administrarea secțiunilor din meniuri principale sau din submeniuri, precum și a zonelor dedicate publicității prin bannere, precum și funcționalități particulare.

WebIndexer

Ellasan

WebIndexer este un sistem de administrare a conținutului CMS dinamic multilingv foarte ușor de implementat și utilizat. Platformă software potrivită pentru crearea de site-uri web profesionale cu un efort minim, in aproape orice domeniu de activitate și de orice tip: business website, e-shop, hotel sau agenție de turism, rent a car etc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CMS - Content management system

sendSMS

AnyMedia

Campaniile SMS sunt cele mai ieftine și larg acceptate forme de mobile marketing. Marketingul prin SMS-uri poate fi utilizat pentru creșterea vânzărilor, construirea brandului, CRM, loialitate și campanii de retenție, dar și ca un instrument de raspuns direct pentru campanii TV, radio sau publicitate print.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CMS - Content management system

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!
1