Informații suplimentare despre Contab SQL

Cloud computing - "Contab SQL in nor"

Puteti stoca datele in datacenter-ul Cometa, astfel veti avea acces la ele de pe orice calculator legat la internet. In loc sa cumparati un server (care aduce lunar costuri de intretinere si consuma curent), pe care sa-l tineti la sediul firmei (unde poate cadea curentul sau conexiunea de internet), puteti gazdui datele in "cloud" si scapati de problemele legate de salvari, mentenanta, upgrde-uri, etc.

Versiuni CONTAB SQL

Softul permite lucrul cu mai multe firme simultan. Evidenta poate fi tinuta in lei si valuta (salarii, gestiune, amortizare, balanta). Functioneaza in versiunea de retea si monoutilizator. Datorita serverului de SQL performant (MySQL) pe care il foloseste, permite accesul simultan a sute de utilizatori, aflati local (in reteaua intreprinderii) cat si la distanta (prin internet, dial-up, VPN).

Ce aduce nou CONTAB SQL

Functioneaza pe o arhitectura client-server. Aceasta permite introducerea si consultarea datelor de la distanta, prin internet (cablu, radio sau dial-up). Facilitatea este utila societatilor care au mai multe sedii situate in locatii diferite si doresc sa transfere informatii in timp real - in momentul in care se introduce un document la unul din punctele de lucru acesta poate fi vizualizat in toate celelalte sedii unde este necesar.
Societatile de contabilitate care tin evidenta unor firme ale caror date primare se prelucreaza la sediul firmei, iar balanta si bilantul se incheie la sediul societatii de contabilitate vor evita transferul datelor cu dischete, inadvertentele ce apar intre datele primite pe discheta si modificarile ulterioare de la sediul clientului. In plus toate datele se gasesc in permanenta pe serverul clientului orice modificare facuta la sediul acestuia sau la sediul societatii de contabilitate se opereaza in aceeleasi baze de date. Toate balantele, centralizatoarele, etc. sunt accesbile simultan ambelor parti.
Firmele ce au productia intr-o localitate si distributia intr-un oras mare (sau mai multe) pot vedea simultan situatia stocurilor si productia de la fabrica precum si vanzarile din punctul de distributie. Managerii sau agentii de vanzari aflati pe teren pot consulta situatiile direct de pe laptopul conectat la internet.

Arhiva electronica integrata in sistemul ERP

Este utila firmelor care doresc sa isi organizeze arhiva intr-o maniera moderna, usor de folosit, sa beneficieze de cautari rapide ale documentelor, firmelor de contabilitate care in loc sa astepte centralizarea documentelor la sfarsitul lunii, pot ruga clientul sa le scaneze si sa le incarce in program, apoi operatorul deschide documentul scanat, il conteaza si il introduce in program, iar in final ataseaza imaginea scanata documentului contabil. In acest mod pot fi usor regasite facturi de furnizori si clienti, chitante, extrase bancare, state de plata, contracte, proforme, etc. Astazi, cand deplasarile prin si intre orase au ajuns un adevarat calvar, folosind acest modul puteti tine contabilitatea unor firme situate geografic la distante semnificative folosind numai internetul, fara sa va intalniti cu clientul luni de zile. Firmelor de audit si consultanta le va fi mult mai usor sa verifice o societate a carei arhiva este in format electronic, decat o societate clasica la care trebuie sa rascolesti prin dosare vechi de ani de zile, pline de praf, depozitate prin poduri si magazii..

Alte functii utile

Pe langa functiile de baza ce se regasesc in aproape orice sistem contabil, aplicatia Contab SQL include o serie de module extrem de utile: importul automat al extraselor bancare, modul audit, trimiterea de emailuri direct din aplicatie, export in XLS, PDF, DBF, etc, grafice, rapoarte de management (analiza vanzari, viteza de incasare creante, etc.). 

Siguranta datelor introduse in CONTAB SQL

Sistemul de securitate a datelor permite accesul diferentiat al utilizatorilor doar de la anumite statii de lucru, iar in interiorul programului doar la unele situatii, functie de statutul utilizatorului in organigrama beneficiarului. Programul creeaza log-uri cuprinzand toate actiunile utilizatorilor, astfel incat in cazul aparitei unei erori sau fraude se va putea afla statia, numele utilizatorului, data si ora evenimentului. 

Achizitii suplimentare de date

Sistemul poate prelucra date primite de la cititoarele de coduri de bare, dispozitive mobile, se poate interfata cu alte aplicatii ale clientului. Datele pot fi introduse in sistem cu ajutorul dispozitivelor mobile: PDA, telefoane mobile situatie utila firmelor de distributie cu agenti in teren.

Importul datelor din alte aplicatii

In situatia in care inaintea achizitionarii sistemului de contabilitate, gestiune, mijloace fixe, salarii ati folosit un alt soft de contabilitate, specialistii firmei Cometa SRL va vor asigura suportul tehnic si logistic necesar importului datelor in noua aplicatie.

Exportul datelor in alte aplicatii

Toate listele programului de contabilitate, gestiune, salarii, productie pot fi exportate in format Excel (XLS),HTML,PDF sau DBF pentru a fi utilizate in diverse raportari. Programul de salarii permite exportul automat in programele Administratiei Financiare sau Ministerului de Finante: CAS, somaj, sanatate, fise fiscale. Statele de plata vor fi convertite automat in formatul specific bancii cu care lucrati in situatia in care folositi plata cu carduri.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Contab SQL

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Contab SQL completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!