Informații suplimentare despre DataLight Enterprise ERP Software

DataLight Enterprise este compus din următoarele module integrate, dar care pot lucra şi independent:
- DataLight Balpro – modul de management financiar contabil ce informatizeaza inregistrarea operatiunilor contabile, rapoarte standard financiare / fiscale.
- DataLight Cost-Controlling – modul de analiza a costurilor si veniturilor pe structura de centre de profit a organizatiei, la orice nivel al acestora.
- DataLight Management Financiar – modul de evaluare a performantelor financiare ale firmei pe orice perioada de analiza.
- DataLight Gestiune 3.0 – modul de evidenta cantitativ valorica a miscarilor si stocurilor ce informatizeaza activitatea de ofertare / contractare / aprovizionare / livrari de marfuri, materiale servicii. Evaluarea cantitativ valorica a stocurilor si a descarcarii de gestiune se face pe fiecare gestiune conform metodelor agreate de Ministerul de Finante.
- DataLight Productie 2.0 – modul de gestionare a productiei care informatizeaza lansarile in productie, evidenta consumurilor si a predarilor, verificarea acestora fata de consumurile / predarile normate, stocul de produse in curs de executie.
- DataLight SalPro – modul de management de personal si calculul al salariilor care informatizeaza activitatea de management a personalului, evidente pe state de plata, activitati, precum si calculul salariilor
- DataLight Mif 3.0 – modul de gestionare a activelor imobilizate ce informatizeaza miscarile de intrare / iesire transfer si calcul al amortizarilor mijloacelor fixe.
- DataLight PDALight – modul de automatizare a fortei de vanzari - gestionarea automata a comenzilor si incasarilor de la clienti pe dispozitive PDA de catre agentii de vanzari.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Modalitate de accesare
 • Instalare pe calculator/server
Sistem de operare
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Engleză
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
 • Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile
 • Prin browser
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
 • Curs
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo pentru DataLight Enterprise ERP Software

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii
Cel mai recomandat soft de catre utilizatori
Retail 25-05-2020

Pro :
Initial ai niste cerinte, dar cand intri in posesia aplicatiei si vezi cat de multe face, practic esti asigurat ca lucrurile vor fi sub control. Este produsul care iti da timp sa poti sa te dezvolti si iti scade cheltuielile extraordinar de mult.

Contra :
Poate nu este cel mai frumos design, dar e ca o masina nemteasca. Esti sigur ca trage, si trage bine.

5.0/5

Nota

Ușurința în utilizare
5/5
Funcționalități
5/5
Suport tehnic
5/5
Raport calitate / preț
5/5
Mărimea companiei : 2-10 angajați
Timp de utlizare software : peste 2 ani

Scris de : M. S.
Manager

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul DataLight Enterprise ERP Software completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!