Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Soluțiile software de eLearning presupune existența unui sistem complex de predare și de învățare de la distanță, prin tehnologii avansate (desktop, laptop, telefoane inteligente, tablete), oferind acces la niveluri de studiu diferite, în funcție de nevoile utilizatorilor. Sistemele de eLearning dețin module de management al conținutului educațional, posibilitatea programării optime a resurselor existente (elevi, spații de curs, instructori etc.). de asemenea, aplicațiile software de eLearning includ sisteme de evaluare periodică a cursanților, de interacțiune la distanță, de monitorizare a evoluției și de completare permanentă a bazelor de date de conținut.

learnIN

INSOFT Development&Consulting

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System) cât şi conţinut educaţional digital (eContent) realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eLearning

AeL

SIVECO Romania SA

AeL – platformă completă de eLearning Bazată pe principii educaţionale moderne, AeL este o platformă modernă de instruire şi gestiune a conţinutului educaţional, dedicată instituţiilor de învăţământ şi corporaţiilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eLearning

HyperTalk Online Training

HyperTalk

HyperTalk va pune la dispozitie o platforma pentru educatie la distanta ce respectă cerințele fundamentale ale metodologiilor pentru lifelong learning, formare profesională continuă și dezvoltare de carieră.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eLearning

Platformă de învățare și training online imersivă

ImproMedia

Platforma imersivă destinată invățării la distanță are integrate o serie de instrumente utile activităților de predare, invățare și evaluare cum ar fi: browsing web, screen sharing, playere video, ecrane pentru prezentări grafice, bibliotecă virtuală, live streaming, webcam, videoconferință, VoIP, chat, whiteboard, sisteme de pontaj automate, sisteme de testare interactive (quizz chair, 3d quizz).

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eLearning

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

knolyx

Gentlab

Knolyx este singurul tool de eLearning ce integrează într-un singur loc furnizorii de cursuri și companiile. Totodată platforma oferă un set de instrumente foarte utile de management al cursurilor și de comunicare. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eLearning

1