Descrierea aplicației

Fluentis reprezintă ediţia nouă a proiectului ERP, denumit Ideale. În noua versiune 8.0, Fluentis sintetizează know how-ul acumulat în peste 15 ani de activitate în mediul IMM-urilor.

INTERNAŢIONALIZAREA ca şi expresie a experienţei

Prima provocare pe care Fluentis vrea să o intercepteze cu această nouă ediţie a produsului este de a da un răspuns serios şi eficace companiilor care se confruntă cu strategii complexe şi dificile d...

Citește tot arrow_forward

Fluentis reprezintă ediţia nouă a proiectului ERP, denumit Ideale. În noua versiune 8.0, Fluentis sintetizează know how-ul acumulat în peste 15 ani de activitate în mediul IMM-urilor.

INTERNAŢIONALIZAREA ca şi expresie a experienţei

Prima provocare pe care Fluentis vrea să o intercepteze cu această nouă ediţie a produsului este de a da un răspuns serios şi eficace companiilor care se confruntă cu strategii complexe şi dificile de expansiune într-un context atât naţional cât şi internaţional.

Platforma tehnologică tot mai flexibilă  cu care e dotat managementul, permite astăzi configurarea de scenarii de management, care până de curând erau apanajul marilor sisteme grele şi deosebit de complexe şi costisitoare pentru proiect.

Abordarea pieţelor şi a organizaţiilor care ies din limitele tradiţionale pentru a ajunge să se confrunte cu un control al companiei de la distanţă, chiar şi în zone extrem de dificile, reprezintă unul dintre principalele ‘’angajamente’’ pe care companiile italiene trebuie să ştie să îl interpreteze.

Fluentis vrea să fie soluţia noastră pentru a satisface aceste nevoi, tot mai căutate şi mai complexe de implementat. Astăzi interfeţele sunt diverse în limbă, la dispoziţia operatorului.

UNIFIED COMPUTING ca şi expresie a tehnologiei

Conceptul de sistem unificat stă la baza eficienţei sistemului informaţional al companiei. Posibilitatea de a dispune de o amplă panoramă de verticalizări, şi în acelaşi timp de un total de soluţii departamentale, permite o abordare de tip Unified a informaţiilor.

Nu numai prezenţa unei baze de date unice de referinţă cu, care operează toate aplicaţiile departamentale, dar şi o ‘’Business Logic’’ împărtăşită care astăzi intregul ‘’portofoliul’’ aplicativ al lui Fluentis constituie pentru companie o adevărată şi proprie platformă de management de referinţă.

REFOLOSIREA simplă şi integrată, ca şi expresie a eficienţei

Baza tuturor logicilor de eficienţă în cadrul unei organizaţii este de a reuşi sa reutilizeze (sau să recicleze) toate informaţiile posibile care pot fi livrate fie din exterior către interior, fie din diverse medii corporative. Se disting astfel refolosirea de tip simplu şi cea integrată.

Primul pas este, deci, refolosirea de tip simplu. Refolosirea simplă se caracterizează printr-un proces de interpretare şi descompunere a datelor, provenite de obicei din afara organizaţiei spre interior, cum ar fi, de exemplu, dinspre supply-chain. Fluentis, prin intermediul unei integrări native a aplicaţiei ‘’Biz-Link’’ este capabil să evidenţieze mereu sursa informaţiilor şi workflow-ul funcţional. În acest mod, recuperarea eficienţei este tangibilă ca şi reducere a timpilor şi a erorilor, datorită lipsei redigitalizării informaţiilor precum şi a rapidităţii achiziţiei acestora.

Refolosirea integrată în schimb pleacă de la ipoteza de a interacţiona cu aplicaţii externe în mod automat. A pune la dispoziţie astfel alte proceduri, algoritmi şi nu doar informaţii, reprezintă nivelul maxim de eficienţă posibil.

Fluentis, prin integrarea bibliotecii Fluentis 1.0, prin suportul nativ al tehnologiilor SOAP (Simple object application protocol), este capabil să interacţioneze cu alte sisteme de la distanţă, acceptând parametri de input şi furnizând date în modalitate dinamică, în funcţie de nevoile invocate.

Acest lucru permite dezvoltarea de servicii de obicei ‘’customer or supplier oriented’’ foarte puternice, şi mai ales în ‘’real time’’, capabile de a interacţiona cu sisteme în modalitate complet automată şi continuă. Există deja biblioteci de interschimb funcţionale cu ERP-urile internaţionale de o mai largă distribuţie (SAP, IBM, MICROSOFT).

USER INTERFACE,  ca şi expresie a simplităţii de utilizare

Fluentis se repropune nu doar cu o singură interfaţă, ci cu totalul mai multor intefeţe simultane posibile, în funcţie de circumstanţă. Este de altfel circumstanţa nevoii care pune operatorul să utilizeze aplicaţia; este de altfel posibilă utilizarea procedurilor de către un client normal Windows Form, de o pagină web prin intermediul browser-ului, de o aplicaţie mobile, sau mai degrabă de un site de comerţ electronic. În spatele tuturor acestor lucruri este întotdeauna Ideale, cu toti algoritmii disponibili.

Interfaţa WindowsForma a fost adaptată noilor directive Microsoft pentru certificarea în Windows 7, prin implementarea ‘’Ribbon Bar’’ în stil Office 2010.

INFRASTRUCTURA, ca şi expresie a puterii

Infrastructura lui Fluentis se caracterizează prin utilizarea lui Visual Studio2010 ca şi instrument de dezvoltare şi MS-SQL2008 ca şi referinţă DBMS. Cu un set de peste 2300 de tabele şi peste 25000 de domenii ale bazei de date, Fluentis este la jumătatea distanţei dintre ERP-urile de reputaţie internaţională şi aplicaţiile de management low-end. Stratul aplicativ este dezvoltat la mai multe niveluri de interacţiune; realizarea procedurilor mai complexe este menţinută în C++ pentru a garanta un context de eficienţă şi performanţă algoritmică, în timp ce la nivelurile de personalizare se accede prin intermediul aplicaţiei lui Fluentis, Application Modeler.

Datorită integrării lui Fluentis Application Modeler este posibilă modificarea workflow-urilor de management în scopul de a adapta procedurile şi interfeţele la diferitele nevoi de personalizare. Raportarea este încredinţată fie lui Crystal report fie serviciilor de reporting.

CUSTOMER SUPPORT,  ca şi expresie a calităţii serviciului

Pe lângă instrumentele de suport cunoscute, cum ar helpdesk-ul şi managementul excepţiilor cu dirijarea automată în sistemele Fluentis, azi, Fluentis introduce un nou instrument de înregistrare a secvenţelor operative cu scopul de a accelera activităţile de identificare a eventualelor situaţii anormale sau a activităţilor în care operatorul este în dificultate.

Crearea rapidă a unei cereri de intervenţie având ataşat streaming-ul contextului problemei permite grupului de suport identificarea mult mai rapidă a nevoii operatorului, şi astfel se dă un răspuns pertinent şi rapid.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Qubicor5 ERP

Din punct de vedere al functionalitatilor Qubicor este o platforma software care inglobeaza in mod inteligenet toate departamentele si fluxurile comerciale dintr-o intreprindere si anume: Vanzari, Achizitii, Gestiune de depozit si stocuri, Productie, Contabilitate financiara (inclusiv declaratii fiscal) si Resurse umane - Salarizare.  Qubicor isi propune sa dezvolte o campanie de informare a....

Plus ERP

Sistemul informatic Plus ERP este un sistem dedicat magazinelor de desfacere, permitand lucrul in cloud cu acces din intregul lant de magazine sau de pe servere proprii. Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat activitatii generale de comert facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea gener....

WizCount

Un soft de contabilitate – numeroase customizari posibileSolutia software WizCount este adaptabila oricaror necesitati si industrii. Echipa noastra de specialisti IT va ajuta sa customizati aplicatia de contabilitate WizCount in numeroase moduri:• Adaptarea structurii meniului in functie de cel mai des utilizate module;• Configurarea modulelor operationale in functie de specificul ....