Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Nexus BeautyCenter

Nexus Media srl

Nexus BeautyCenter ® este o solutie completa de vanzari, planificari si control pentru Salon, SPA, Sali de sport, Terenuri de sport si Medical SPA.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

Sedona Retail

Sedona

POS Software, Front-end & Back-end, Android & Windows.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

Smart Bill Gestiune

Intelligent IT

Smart Bill este probabil cea mai buna alegere pentru gestiunea stocurilor datorita facilitatilor si beneficiilor oferite la un pret scazut. Program Gestiune Stocuri conform Cod Fiscal 2015. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

SeniorINVENTORY

Senior Software

SeniorINVENTORY este o solutie pentru managementul previzionarii si optimizarii stocurilor pe baza istoricului comenzilor anterioare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a pregati in mod optim stocul necesar pentru vanzarile viitoare, reducand in acelasi timp riscul de supra stoc si numarul de reveniri al comenzilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Modul Gestiune

SOFT EXPERT SRL

Modulul Gestiune se integreaza strans cu alte module din aplicatia Manager Financiar contribuind in mod substantial la realizarea unui sistem performant de management al tuturor informatiilor existente in cadrul companiei dumneavoastra.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

Gestiune Stocuri

SC SELECTSOFT SRL

GestSEL - Gestiune stocuri este o solutie moderna, extrem de flexibila, usor de utilizat, fiind destinata atat societatilor comerciale mici, cat si celor mijlocii sau mari. Solutia ideala pentru automatizarea activitatii comerciale, pentru managementul stocurilor de produse si a soldurilor clientilor, precum si obtinerea raportarilor necesare in cadrul companiei.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

TeamPOS

Team First Software Consulting

TeamPOS este un software care integreaza tehologii de ultima ora si componente ale sistemului informatic de ultima tehnologie pentru a putea sa simplifice munca utilizatorului si sa satisfaca pana in detaliu cerintele intalnite in comertul cu amanuntul.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

Tardis

Rockstars development

Tardis: este usor de folosit nu trebuie sa instalezi nimic e imposibil sa piarda date pentru ca totul este in Cloud functioneaza in timp real - adica instant functioneaza pe orice dispozitiv (telefon, tableta, laptop, desktop, calorifer si frigider) orice utilizator isi poate schimba datele de contact si parola are sistem de mesagerie cu documente, imagini, alte fisiere si cu notificari este construit pe ultimele tehnologii marca Google nici un utilizator nu poate face greseli in sistem

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Gestiune

1