Informații suplimentare despre Ghid rezolvare-evaluare English for all of us

"English for all of us" este un ghid de pregatire-evaluare. CD-ul contine teste pentru admiterea la clasele de bilingv-engleza. Testele acopera si o gama larga de subiecte, notiuni de vocabular, structuri gramaticale necesare examenelor Cambridge sau probei de "listening" conform noului tip de Bacalaureat.
"Acest software educational a aparut din dorinta de a clarifica multe situatii de care se lovesc elevii romani atunci cand invata limba engleza. Tipurile de teste trateaza situatii generale si speciale ale utilizarii timpurilor si modurilor verbului, aspectului verbului, concordantei timpurilor etc. Fiecare test in parte are si un feedback care explica de ce un exercitiu se rezolva intr-un anumit fel, aceasta venind in sprijinul elevilor atunci cand exerseaza individual, fara ajutorul profesorului.
Textul scris, imaginea, coloana audio si filmul se imbina in tipuri de teste multiple-choice, fill-in-the-blanks exercises, matching exercises, jumble-sentences, crossword puzzles. Coloanele sonore si filmele cuprind atat engleza britanica din zilele noastre, cat si engleza americana sau cea vorbita de alte popoare, toate acestea pentru a intelege mai usor o limba utilizata foarte mult la nivel global in multe domenii de activitate."
(Extras din cuvantul inainte al autorului continutului didactic, prof. Nicolae Loghinas)
Lucrarea este impartita in trei parti:
- 1. Teorie, ce cuprinde capitole ale gramaticii engleze precum verbul, adjectivul, articolul, vorbirea directa / indirecta;
- 2. Literatura anglo-americana;
- 3. Teste cu diverse grade de dificultate.
Prin urmare, prezentul material reprezinta o solutie completa, complexa, obiectiva si eficienta pentru invatare si exersare.
- Completa, fiindca include atat teorie, cat si teste de evaluare;
- Complexa, deoarece continutul didactic functioneaza pe o structura dinamica, printr-o serie de aplicatii interactive care supun elevul unor probe antrenante;
- Obiectiva, fiindca fiecare testare este urmata de o notare precisa, excluzand influenta factorului uman;
- Eficienta, fiindca isi atinge scopul educational, fara sa suprasolicite elevul, oferindu-i acestuia divertisment si conditii de studiu dintre cele mai agreabile.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Ghid rezolvare-evaluare English for all of us

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Ghid rezolvare-evaluare English for all of us completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!