HubStore este o platformă software distribuită în cloud care realizează interconectarea oricărui canal de vânzări (magazin online, marketplace) cu platforme ERP sau WMS, platforme B2B ale furnizorilor, transportatorilor şi centrelorde distribuţie.

Automatizează şi eficientizează procesul de vânzare, sub aspectul costurilor, al vitezei de procesare, securităţii datelor şi uşurinţei în utilizare.

HubStore rezolvă problema normalizării documentării produselor în funcţie de categorii, caracteristici şi tipuri de familii de produse şi asigură sincronizarea acestora între platformele conectate.

Interconectarea între diferitele platforme ale unui ecosistem e-Commerce pentru transmiterea automată a informaţiilor este asigurată în HubStore prin integrarea unorAPI-uri standard sau create.

HubStore preia comenzile de la diverse canale de vânzări (magazine online, marketplace-uri) şi le transmite către platformele de livrare (ERP, sisteme de gestiune a depozitelor, platforme B2B ale Furnizorilor sau ale centrelor de distribuţie). Folosind un mecanism degestiune tranzacţie de tip "two-stage commit" - tranzacţia se consideră realizată numai în momentul în care toate părţi le implicate (Furnizor/ magazin online/curier/etc.) au acceptat operaţiunile.

 

Aplicaţia permite furnizorilor realizarea de oferte personalizate către fiecare canal de vânzări, iar acestea pot fi preluate automat din propriile platforme (ERP, WMS, alte magazineonline)sau surse de date(CSV,Excel,baze de date SQL).

Conectori disponibili, care pot fi reutilizaţi/adaptaţi: eMAG Marketplace, Magento, CDMS, Baze de date SQL.Orice nou conector se implementează facil, la cerere.

Fiind o soluţie în cloud, HubStore scalează automat în funcţie de încărcare, pe diverse centre de date, cu sincronizarea bazelor de date între locaţii şi furnizori de cloud diferiţi (Amazon, VMware, OpenStack,etc.).

 

Informații despre soluție

Sistem de operare:

Windows, Ubuntu, Redhat, MacOS, CentOS

Limba în care este disponibilă aplicația:

Română, Engleză

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser, Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile, Prin aplicație dedicată pentru iOS, Prin aplicație dedicată pentru Android

Integrare cu alte sisteme:

Da, prin standarde

Suport tehnic:

Permanent (24/7)

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Internet

IT&C

Retail