Informații suplimentare despre iBee ERP

iBee este aplicația de management online care îți oferă o soluție simplă și eficientă pentru organizarea imediată a activității companiei tale după criterii logice de performanță.

Am dezvoltat această aplicație pentru a te ajuta să organizezi fluxurile din compania ta folosind instrumente simple, sigure și ușor de accesat. În plus, soluția de management online este adaptabilă nevoilor specifice afacerii tale.

Beneficii

Activități zilnice, proceduri de lucru, colaborare online între colegi și parteneri, cereri de oferte pentru achiziții, procese de achiziții și producție, sistem de facturare, monitorizare plăți, baze de date (clienți, contacte, produse, etc.), comenzi interne, comenzi de la clienti, ofertare și servicii vânzari, recuperare creanțe. Toate acestea sunt însoțite de rapoarte detaliate de activitate. Pe scurt, ai control deplin asupra activității de zi de zi a firmei tale, oriunde te-ai afla.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru iBee ERP

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul iBee ERP completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!